Hirdetés


Hirdetés

Kuplungok és hornyolt idomok az Ezer-Ker Kft-nél PDF Nyomtatás E-mail

 

A csőszerelésben ma már nem lehet újdonságnak nevezni a kuplungos kötéseket. Mi mégis fel szeretnénk hívni a figyelmüket erre a technológiára. Mégpedig azért, mert több forgalmazó mellett bekapcsolódtunk ezek értékesítésébe. Ügyfeleink ismerik a profilunkat és a kínált szerelvények biztos hozzáférhetőségét. Ugyanezt a biztonságot tudjuk nyújtani a közvetlen importból származó kuplungokra és hornyos idomokra. A biztonság mellett elengedhetetlen a megbízható minőség, az előírt bizonylatolás és a termék ára. Úgy gondoljuk és a piaci ismereteink ezt alá is támasztják, hogy a mi áraink versenyképesek a hazai piacon. Lassan ki megy a divatból a kínai áruk automatikus lesajnálása.

Ma már nem utasíthatók el távol-keleten gyártott szerelvények, mert az exportált technológiáknak és az ezzel járó szigorú minőség ellenőrzésnek köszönhetően  ezek minden tekintetben megfelelnek a szabványos követelményeknek. Ide tartoznak az Ezer-Ker raktárból hozzáférhető kuplungok és hornyos idomok is. Az előzőek alapján vesszük magunknak a bátorságot, hogy a termékkör forgalmazási gyakorlata nélkül a legjobb ajánlatot merjük ígérni.

Magyarországon több jelentős épület sprinkler rendszerében szereltek ezzel a technológiával. Az épületgépészet más, komplexebb területén azonban még nem honosodott meg széles körben. A gyártók pedig gondolnak erre a területre is és a sprinklerhez előírt piros színre festettől eltérően horganyzott  termékeket is szállítanak. Szereléseknél a legszembetűnőbb időnyereséget pontosan ezzel a technológiával lehet elérni. A hagyományos eszközök olcsóbbak, de a kétfajta szerelés közötti időkülönbség akkora, hogy bőven fedezi az árkülönbségből adódó látszólagos hátrányt.

A mellékelt katalóguslapon bemutatott típusokból a járatos méreteket tarjuk raktáron.

Módosítás dátuma: 2012. március 07. szerda, 14:02