Hirdetés


Hirdetés

Az új CERTUSS weboldal: www.gozfejleszto.hu PDF Nyomtatás E-mail

A Bepatek Kft a CERTUSS gőzfejlesztők magyarországi kizárólagos forgalmazójaként elérkezettnek látta az időt, hogy korábbi weboldalát, a www.bepatek.hu oldalt új köntösben, új tartalommal tárja a felhasználók elé.

A főoldal, vagyis a www.bepatek.hu címen megjelenő honlap ma is elérhető, azonban innen egyértelmű design elemekkel jelölve a két üzletág különválik. Így két specifikus, átláthatóbb, üzletági oldalra érkeznek a gőzfejlesztés iránt érdeklődők, és a mosodatechnológiai berendezéseket kereső ügyfelek.

kezdoldal

 

A gozfejleszto.hu felületen rövid, valóban 2 perces regisztráció után, számos szakmai anyag, műszaki dokumentum érhető el, amely kiegészül egy kifejezetten a tervezők számára létrehozott menüponttal, rendszerezve ott a gőztechnológiai tervezéshez szükséges tervezői segédleteket.

gozfejleszto.hu

A számos újdonságot tartalmazó weboldalon található Megtérülési kalkuláció segítségével, pár adat megadása után látható, hogy egy régi rendszer lecserélése a korszerű automata gyors-gőzfejlesztőkre mekkora megtakarítást eredményezhet a végfelhasználó számára.

További újdonság az online elküldhető ajánlatkérés és az ingyenes mérnöki tanácsadás igénylése, amely egyszerűvé és könnyen kezelhetővé teszi egy-egy projekt során az érdeklődést vagy ügyintézést. A Bepatek csapata még aznap válaszol az innen beérkezett igényekre, kérésekre!

A mosodai projektekben is érdekelt tervezők számára a másik üzletági oldal közvetlenül a www.iparimosogep-bepatek.hu címen elérhető, de egy kattintással a www.bepatek.hu oldalról is azonnal látható.

mosodai_oldal

Itt szintén megtalálható a kifejezetten mérnökök számára szerkesztett Tervezői menüpont, amely a mosodatechnológiai piacon elsőként fókuszál a mosodákat tervező szakemberekre, és nyújt megbízható mérnöki támogatást, a tervezéshez szükséges műszaki információkkal.

Látogasson el a megújult weboldalra és böngésszen a hasznos és érdekes információk között: www.bepatek.hu vagy közvetlenül www.gozfejleszto.hu és www.iparimosogep-bepatek.hu

Módosítás dátuma: 2012. március 07. szerda, 11:08