Hirdetés


Hirdetés

Új lehetőségek a megújuló energiák számára PDF Nyomtatás E-mail

renexpo_2012_logo

Az új év új lehetőségeket tartogat számunkra! Az ismert EU irányelvek alapján Magyarországon is megszülettek a következő évekre vonatkozó energetikai stratégiák, cselekvési programok, tervek. Az aktuális hazai és nemzetközi előrejelzések alapján kijelenthető, hogy az energetikai trendek az energiafüggőség mihamarabbi csökkentését és a megújuló energiákat hasznosító beruházásokat vetítik előre. Ennek egyik előfutára, hogy a Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) hatékony energiafelhasználást és megújuló energiafelhasználás növelését támogató konstrukcióira 160 milliárd forint kerül átcsoportosításra a Közlekedés Operatív Programból (KÖZOP).

Szeretne Ön is első kézből értesülni a megújuló energiákkal és energiahatékonysággal kapcsolatos további újdonságokról, termékekről, támogatásokról, innovációkról, aktuális trendekről? A RENEXPO® 2012. május 10-12. között hatodik alkalommal várja a téma iránt érdeklődőket.

 

Tematikus területek a RENEXPO®-n!

A kiállítás keretein belül csoportosítva jelennek meg a megújuló energiák témakörei, így az érdeklődők többek között a Bioenergia Világban, a Geotermia Szigeten és a Szolár Parkban, az E-Mobility Napon és nemzetközi konferenciákon találkozhatnak a szakmai újdonságokkal, innovációkkal, termékekkel és szolgáltatásokkal.

Ön is ezekben a témakörökben tevékeny? Kérje kötelezettségektől mentes ajánlatunkat vagy keresse kollégáinkat a 06-1-213-4240-es telefonszámon bővebb tájékoztatásért! MÉGSZ tagoknak egyedi kedvezmények!

 

Kiállítóink voltak 2011-ben többek között:

Naplopó, Thonauer Kft., a Zehnder GmbH, HERZ, HAJDÚ, Biogas Weser, SEVA AG., ELMŰ, MVM, Energia Központ, Ratiotherm, SEEGER, IBC Solar, edirektsolar, valamint a SIEL Kft., REHAU, ABB, Huntraco Zrt., TISUN, Wagner Solar, Lipp GmbH, Wolf System Kft. és német, osztrák, finn, cseh és szlovén cégek.

Részletes kiállítói lista:

http://renexpo-budapest.com/exhibitorslist.html

 

Nemzetközi jelenlét a RENEXPO®-n!

A korábbi évekhez hasonlóan számos német cég képviselteti magát egy közösségi standon a kiállításon, ezen kívül román, kínai és osztrák cégek szintén tervezik a RENEXPO®-n való részvételüket! AZ IBEF® (International Business Exchange Forum) standon nemzetközi szervezetek, piacvezető cégek mutatkoznak be a szakmai látogatóknak.

 

A RENEXPO® keretében a következő szakmai programokat tervezzük:

-          Nemzetközi Szolár-Napelem Konferencia

-          Regionális vidékfejlesztés - decentralizált energiatermelés és elosztás

-          Bioenergia konferencia: biogáz, biomassza, fa-energia, bioüzemanyag

-          Nemzetközi Üzletember Találkozó - az EEN Enterpise Europe Network és a Nemzetközi Külgazdasági Hivatal szervezésében

-          German Day - a német közösségi stand kiállítóinak prezentációja

-          MEE VET - akkreditált villanyszerelői szakmai továbbképzés a SMART megoldásokról

-          Szakmai Nap - kiállítók által tartott előadássorozat, amely a piacvezető konkrét megoldásokat vonultatja fel

A további részletes programról, előadókról érdeklődjön itt: Kapcsolatfelvétel

 

További fontos információk a RENEXPO®-ról:

-          Fókusztémák

-          Szakmai partnerek: Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara, Nemzeti Külgazdasági Hivatal, MANAP Iparági Egyesület, MÉASZ, MÉGSZ stb.

-          Médiapartnerek: Benergy International, ZEK, SolarNews, VGF, ZIP Magazin, NLC Group stb.

 

Ingyenes belépőjegyek a RENEXPO®-ra:

A RENEXPO®-t szervező REECO Hungary Kft. a kiállításra szóló ingyenes belépőjegyet ajándékoz a MÉGSZ tagjainak, melyet a következő link segítségével tölthetnek le:

http://renexpo-budapest.com/invitation.html?pid=00200174&egyeb1=MEGSZ

 

További információt találnak a kiállításról a www.renexpo.hu címen.

 

Üdvözlettel:

 

A rendezvény szervezője:

reeco_log

REECO Hungary Kft.
H-1123 Budapest, Győri út 20.

Tel.: +36-1-213-4240 Fax: +36-1-213-4248,

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

www.renexpo.hu