Hirdetés


Hirdetés

Értékteremtő épületgépészet - konferencia és kiállítás Gödöllőn PDF Nyomtatás E-mail

 

szie_logo

A Szent István Egyetemen Épületgépészet, Létesítmény- és Környezettechnika Tanszéke a Létesítménymérnöki napok keretében konferenciát és kiállítást rendez az ÉRTÉKTEREMTŐ ÉPÜLETGÉPÉSZET címmel.
 
A konferencia célja, hogy bemutassa az épületgépészet szakterület nemzetgazdasági súlyát, fontosságát. Az épületgépészet sajátos helyzete, hogy miközben az ember környezeti feltételeinek, a kényelem javítása következtében a fogyasztás, a luxus megtestesítője, ezeknek az eszközöknek, rendszereknek a hazai előállítása, kifejlesztése jelentős értékteremtő lehet a nemzetgazdaság számára. Ezt támaszthatja alá a konferencia részeként megrendezett kiállítás, mely jó alkalom a jelenlegi helyzet, a fejlődés és a tendeniák érzékeltetésére. Az épületgépészeti konferencia és kiállítás a szakterület közép-magyarországi seregszemléje kíván lenni, mellyel elősegíteheti a fogyasztók, a szakemberek találkozását és tájékozódását, és a szakterület innovációjának bemutatásával pedig a gazdaság, az ország gyarapodásának perspektíváját, kitörési lehetőségeit.

Időpont: 2012. május 24-25.

Helyszín: Szent István Egyetem Gödöllői Kampusza Aula és a Gépészmérnöki Kar Innovációs Központja

Program:
1. Innováció az épületgépészetben – jelentős hazai és európai épületgépészeti fejlesztések, tendenciák bemutatása
2. A hazai épületgépészeti ipar – A kiállító cégek bemutató előadásai
3. Az épületgépészet szakmai-társadalmi háttere - Kerekasztal a szakmai együttmű-ködés megteremtéséért (a Kamara ill. az Épületgépészeti és társszakmák szakmai szervezetei.)
4. Fiatal kutatók fóruma – Fiatal szakemberek doktoranduszok előadásai

A rendezvénnyel kapcsolatban minden kérdésben felvilágosítással áll rendelkezésükre:

dr. Halász Györgyné Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

dr. Barótfi István Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , tel: 30-9495526

Módosítás dátuma: 2012. február 12. vasárnap, 19:41