Hirdetés


Hirdetés

Előregisztrációs kedvezmény a RENEXPO®-ra! PDF Nyomtatás E-mail

 

VGF_468_x_60_PX_szalag

Október végén elfogadásra került Magyarország Nemzeti Energiastratégiája, mely 2030-ig részletes javaslatokat tartalmaz a magyar energiaszektor szereplői és a kormány számára, valamint egy 2050-ig tartó útitervet is felállít, amely globális, hosszabb távú perspektívába helyezi a 2030-ig javasolt intézkedéseket. Az új energia stratégia lehetőséget nyújt az energiafüggőség lassú, fokozatos enyhítésére, ennek megvalósításának fő elemei az energiatakarékosság valamint a decentralizáltan és itthon előállított megújuló energia.

A RENEXPO® Central Europe, Magyarország vezető energetikai szakkiállításaként mindazon termékekkel és szolgáltatásokkal foglalkozik, amelyek az energiahatékonyság megteremtéséhez és az energiafüggetlenség kialakításához szükségesek. A rendezvény 2012. május 10-12. között immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre.

A rendezvény keretein belül többek között I. Nemzetközi Szolár Konferencia néven szakmai konferenciát szervezünk, mely nemzetközi és hazai szakemberek segítségével kívánja bemutatni a szakmának a napelem piac újdonságait, aktuális trendeket. Az innovatív technológián felül szükség van az országonként változó támogatási és szabályozási, engedélyeztetési rendszerek ismeretére is, hiszen mások tapasztalatiból is tanulhatunk. A program összeállításakor ezek bemutatására is nagy hangsúlyt fektettünk.

A napenergia témakör kiállítói megtalálhatók lesznek a Szolár Parkban, valamint szintén felépítésre kerül a Geotermia Sziget és a Bioenergia Világ, amelyek a RENEXPO® kiállítás immár hagyományossá vált tematikai elemei.

Ön is ezekben a témakörökben tevékeny? Kérje kötelezettségektől mentes ajánlatunkat vagy keresse kollégáinkat a 06-1-213-4240-es telefonszámon bővebb tájékoztatásért! MÉGSZ tagoknak egyedi kedvezmények!

Ha szeretne részletes információkat kapni valamennyi tervezett szakmai konferenciánkról valamint a tematikus területekről, kérjük töltse ki Kapcsolatfelvétel oldalunkat!

Kiállítóink voltak 2011-ben többek között:

Naplopó, Thonauer Kft., a Zehnder GmbH, HERZ, HAJDÚ, Biogas Weser, SEVA AG., ELMŰ, MVM, Energia Központ, ratiotherm, SEEGER, IBC Solar, edirektsolar, valamint a SIEL Kft., REHAU, ABB, Huntraco Zrt., TISUN, Wagner Solar, Lipp GmbH, Wolf System Kft. és német, osztrák, finn, cseh és szlovén cégek.

Részletes kiállítói lista: http://renexpo-budapest.com/exhibitorslist.html

További információt találnak a kiállításról a www.renexpo.hu címen

 

Üdvözlettel:

 

A rendezvény szervezője:

REECO Hungary Kft.
H-1123 Budapest, Győri út 20.

Tel: +36-1-213-4240 Fax: +36-1-213-4248

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Módosítás dátuma: 2012. január 05. csütörtök, 14:59