Hirdetés


Hirdetés

Elkészült a Gépész Holding weboldala PDF Nyomtatás E-mail

gepesz

www.gpsz.hu

Épületgépészetben otthon

A weboldal készítésekor elsődleges célunk az volt, hogy minél inkább felhasználóbarát legyen a gpsz.hu, továbbá a termékekkel, a vállalat életével kapcsolatos összes olyan fontos információt átölelje, amelyek naprakész tartalommal állnak rendelkezésre.

gpsz_holding

A honlap alapvetően öt főmenüből áll, ezekből könnyedén elérhető a kívánt tartalom.

A Termékek menüpontban közel 15 000 termék szerepel fotóval, leírással, műszaki információval együtt. A termékek közötti keresést könnyíti a tematikus csoportosítás, mely teljesen átfogja a víz-gáz-fűtéstechnikai termékeket, kezdve a szerelvényektől egészen az alternatív és megújuló energiák hasznosításáig.

Akciók menüpontban elkülönülnek a lakosság és a partnerek részére vonatkozó akciók, illetve kialakítottunk egy Börze menüt, ahol az elfekvő, illetve kifutó termékek között lehet böngészni.

Gépész Világ - mint ahogy a neve is mutatja - olyan átfogó tartalmat kínál, amely lehetővé teszi, hogy betekintsen az Ép-Gépész Holding Kft. kommunikációs világába. Többek között itt található a Gépész magazin, mely ugyancsak online lapozgatható formátumban olvasható, a Hírek, Újdonság menük, ahol hasznos információkat talál akár termékekről, akár a szakmával kapcsolatos témákról, vagy épp az Energiatakarékos tippek vagy a Méretező programok, mely folyamatosan bővülnek.

Itt kapott helyet a Hírlevélre való feliratkozás is.

 

Jó böngészést kívánunk!

 

Gépész Holding

Módosítás dátuma: 2011. december 08. csütörtök, 15:18