Hirdetés


Hirdetés

A Flamco újdonsága a lég- és iszapleválasztásban PDF Nyomtatás E-mail

Kétzónás áramlás terelő technológia a Flamco Clean, a Flamcovent és Flamcovent Clean termékeknél

A levegő és iszap részecskék veszélyt jelentenek a megfelelően működő fűtő- és hűtőrendszerekre nézve. A Flamco által most piacra kerülő új, szabadalmazott kétzónás áramlás terelő technológia a levegő és iszap részecskék leválasztására használható összes meglevő technikát ötvözi.

 

1Azok a megfelelően gázmentesített rendszerek, amelyekből mind a kisebb, mind a nagyobb részecskeanyagok hatékonyan eltávolíthatók, jobb teljesítményűek, csendesebbek és hosszabb az élettartamuk. Ebből a célból került bevezetésre a kétzónás áramlás terelő technológia a Flamco Clean, Flamcovent és Flamcovent Clean termékeknél. 
A Flamco levegő- és iszapleválasztók legújabb generációja megakadályozza, hogy az iszaprészecskék lerakódjanak a kazánokban (hőcserélők), szivattyúkban, radiátorokban és csövekben. A hatékony leválasztás és a levegőbuborékok eltávolítása megakadályozza a rozsda és magnetit képződést a rendszer rejtett részeiben.

 

2Minimális nyomásveszteség

A hűtő- és fűtőrendszerekben elért optimalizált átáramlás annak a hatékony módnak köszönhető, amelyben a kétzónás áramlásterelő technológia kiválasztja a vízből az olyan iszapszerű részecskéket, mint a homokszemek, fémdarabkák és festék- vagy tömítőanyag maradványok. A levegőbuborékokhoz hasonlóan a könnyebb iszaprészecskék a PALL gyűrűkkel teli speciális kosárból felemelkednek, és az automatikus légtelenítő alatt elhelyezkedő ürítő csapon keresztül távoznak.  A kis áramlási sebességnek köszönhetően a nehezebb iszap részecskék a leválasztó aljára kerülnek, ahová leeresztő csap van beszerelve. Az iszap és levegő leválasztásának egész folyamata minimális nyomásvesztés mellett végezhető el.

3A kétzónás áramlás terelő technológia egyaránt jól illeszthető a kis és nagy rendszerekbe, zárt fűtő- és hűtőrendszerekbe, és még az olyan napkollektoros rendszerekbe is, amelyben gőz keletkezik.  A Flamco által e téren kínált széles választéknak köszönhetően a szerelők ötcsillagos teljesítményt garantálhatnak azokban a rendszerekben, amelyekbe beszerelték termékeinket.

Módosítás dátuma: 2011. december 07. szerda, 11:53