Hirdetés


Hirdetés

Weishaupt hatékonyság számítás - díjmentesen! PDF Nyomtatás E-mail

A meglévő hőtermelő berendezés műszaki állapota nagyon sok esetben lehetővé teszi, hogy a tüzelőberendezés cseréjével több százalékos tüzelőanyag-megtakarítás valósuljon meg. A Weishaupt sok éves munkával összeállított – a piacon egyedülálló tudásúnak tartott – programja figyelembe veszi nem csak a hőhasznosító jellegzetességeit, hanem annak kihasználtságát (teljesítmény/ üzemóra) is.

A kazán adatai alapján – az üzemeltető emissziós elvárásai, a tüzelőberendezés építési módjára vonatkozó elképzelései alapján – monoblokk vagy duoblokk tüzelőberendezést választ ki. A berendezés ára, az üzemeltető számára érvényes tüzelőanyag és elektromos energia ár alapján meghatározza a megtakarítás éves összegeit 10 évre előre, valamint a tüzelőberendezés lecserélése jelentette beruházás – megbízható értékű -- megtérülési idejét is!

A gazdaságossági számítás másik információját a meglévő tüzelőberendezés jelenti, melynek elektromos teljesítmény felvétel értékét, tüzeléstechnikai mért értékeit a program felhasználja.

Az első megtérülési számítást három újabb változat követheti – az üzemeltető döntése szerint: hogyan változik a megtakarítás, ha az égő ventilátora fordulatszám-szabályzással vezérelt, ha a füstgázban maradó oxigén-szabályzás van, vagy ha e két technika együtt kerül felhasználásra.

Tapasztalataink szerint a megtérülési idő általában kevesebb mint 3 év – így nem kérdéses, hogy a korszerűsítés jó befektetés.

 

Ez a Weishaupt szolgáltatás – mint oly sok másik – díjmentes.

weishaupt_logo 

Weishaupt. Ez a megbízhatóság.