Hirdetés


Hirdetés

Kreditpontos szakmai konferenciák a CEP®-en PDF Nyomtatás E-mail

MÉGSZ tagoknak kedvezményes részvételi lehetőség!

CEP_2011_595_x_85_HU

Az október 19-20-án megrendezésre kerülő CEP® Clean Energy & Passive House Expo keretében a szokásokhoz hűen magas rangú, és az Építész Kamara által már akkreditált szakmai konferenciák kerülnek megrendezésre, melyekre a MÉGSZ tagjai 20%-os kedvezménnyel regisztrálhatnak. Az Mérnöki Kamarai akkreditáció folyamatban van.

A kiállítással párhuzamosan a következő konferenciák kerülnek megrendezésre:

-          Interaktív Szakmai Vitafórum - Interaktív Konferencia az épületeink energiahatékonyságának növelése érdekében - október 19.: A Mérnöki Kamara, a Magyar Építész Kamara és az ÉVOSZ szakmai támogatásával egy Szakmai Vitafórumon kívánjuk közelebb hozni egymáshoz az építész-, építő- és gépészmérnököket. A legnagyobb hazai szervezetek szólnak hozzá a témához, javaslatot téve az energiahatékony megvalósíthatóságra, a fenntarthatóságra, arra, hogy milyen gazdaságpolitikai eszközök, ellenőrzések, jogszabályok módosítása, ill. milyen ösztönző rendszer szükséges az elvárt eredmények eléréséhez, a szakma együttgondolkodásához. A MÉK tagjai 3+1 továbbképzési pontot kapnak, MMK akkreditáció folyamatban van.

- Műemlékvédelem alatt álló épületek energiahatékony felújítása - október 20.: Közérthető előadásokkal, átfogó tematikával kerülnek bemutatásra a műemlékvédelem alatt álló épületek energetikai szempontból történő felújítási lehetőségei, best practice példákkal, valamint finanszírozási lehetőségekkel és egy ősszel a témához kapcsolódó pályázat kiírásával.

- A MÉK tagjai 2+1 továbbképzési pontot kapnak. 

- A Szakmai Nap tematikus angol és magyar nyelvű konferencia a korszerű, energiahatékony épület elemeinek bemutatása innovatív megoldásokkal, amelyen a látogatók és érdeklődők tematikusan felosztott szekciókban ismerhetik meg a piac újdonságait egy ismert szakmai moderátor segítségével. A Szakmai Napon való részvételért a MÉK tagjai 2+1 továbbképzési pontot kapnak, MMK akkreditáció folyamatban van.

Ezenkívül a Magyar Elektrotechnikai Egyesület Villamos Energia Tagozata a CEP®-en tartja következő szakmai továbbképzését II. Villanyszerelő konferencia az intelligens házakról és az megújuló energiákról címmel.

A konferenciákra a MÉGSZ tagjai állandó 20% kedvezménnyel regisztrálhatnak, melyet kérjük a regisztrációkor jelezzen.

Konferencia regisztráció: http://www.cep-expo.hu/kongress1.html?&L=1#c111

Utolsó standhelyek a CEP®-en, mutatkozzon be Ön is!

A rendezvény két napja alatt több, mint 1300 résztvevő látogat el az eseményre!

A fennmaradó helyek közül választhat*:

-          6m2 standhelyet, épített, bútorozott standdal 248.000 Ft + Áfáért, vagy

-          asztalt székkel, kiállítói szolgáltatásokkal 120.000 Ft + Áfáért

-          vagy prospektusokat is kihelyezhet a kiállításon, a konferencián 25.000 Ft + Áfáért.

*A felsoroltaktól eltérő standokat is és tudunk biztosítani igény esetén.

 

A részletekről kérjük érdeklődjön irodánkban, vagy a honlapon töltse ki az ajánlatkérőt.

Már bejelentkezett kiállítónk többek között: Budatech, Zehnder, Rosenberg, HERZ, Bachl, LG Electonics, Naplopó, WAGO, GEZE, Nilan, Kamleithner-Budapest, Bauland, Bauder, Aeroventil, Aereco, SCHAKO, Elektro-Kamleithner..

 

Ingyenes belépőjegyek a kiállításra

A CEP®-et szervező REECO Hungary Kft. a kiállítás szakmai napjaira szóló ingyenes belépőjegyet ajándékoz a MÉGSZ tagjainak, melyet a következő link segítségével tölthetnek le:

http://eregistrator.hu/registration.php?ltid=LU&idid=E1&prid=CPB11&lngid=hu&c=0&css=renexpohu&bl=www.cep-expo.hu&mode1=K&pid=00200174&egyeb1=MEGSZ

A rendezvénnyel kapcsolatos kérdések esetén keressen minket bizalommal! Kollégáinkkal állunk szíves rendelkezésére.

Reméljük, találkozunk a CEP®-en októberben!

 

Üdvözlettel:

A rendezvény szervezője:

reeco_log

REECO Hungary Kft.
H-1123 Budapest, Győri út 20.

Tel.: +36-1-213-4240 Fax: +36-1-213-4248,

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
www.cep-expo.hu

Módosítás dátuma: 2011. október 05. szerda, 12:56