Hirdetés


Hirdetés

Agárdi CERTUSS találkozó PDF Nyomtatás E-mail

Az Agárdi Pálinkafőzde technológiájában fontos szerepet játszó CERTUSS gőzfejlesztő működését tekinthették meg az augusztusi CERTUSS rendezvényen azok, akik a korábban már 2 alkalommal is megrendezett üzemlátogatáson nem vettek részt.

hord

Az érdeklődés nagy száma miatt került sor ismét a találkozóra, ahova az iparágban érdekelt szakemberek és az élelmiszeripar egyéb szakágaiból érkeztek az érdeklődők.

Ezúttal Kaizer Gábor a főzde vezetője kalauzolta a vendégeket, Biberika János CERTUSS projekt menedzser és Rákos Csaba ügyvezető igazgató segítségével.

A jelenleg szilvapálinka főzésével foglalkozó üzemben a nyári hőség ellenére is jelentős számban gyűltek össze a vendégek, és a még kinti hőmérsékletnél is forróbb kazánházban számos szakmai kérdésre kaptak választ.

szilva

A CERTUSS gőzfejlesztők az élelmiszeripari technológiákat segítik leginkább, de nagyjából 74 különböző iparágban kerültek már felhasználásra a világon. A Bepatek Kft, több mint 500 gépet helyezett üzembe hazánkban.

Számos előnye mellett leginkább a rendkívül rövid felfűtési ideje miatt jelent számos technológia esetén költségmegtakarítást használata. A gyors indítást követően, automata működés mellett, tökéletes minőségű gőzt biztosít.

Érdeklődés esetén forduljon a Bepatek Kft. szakembereihez a 06-23-521-521-es telefonszámon, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen. A www.bepatek.hu weboldalon további részletes információkat talál.