Hirdetés


Hirdetés

Kiemelt szerepben az épületgépészet a CEP® Passzívház Expo-n! PDF Nyomtatás E-mail

CEP_2011_595_x_85_HU

A szervező REECO felismerve az energiahatékonyságot célzó épületgépészeti megoldások és felújítások fontosságát a meglévő állami, lakó- és középületek, valamint az új építésű ingatlanok esetében, a MÉGSZ tagjai számára kedvezményes részvételi lehetőséget biztosít Magyarország vezető energetikai kiállításán.

A magyar épületállomány energetikai állapota az EU-átlagnál rosszabb, ezért azok átalakítása, korszerűsítése különösen jelentős potenciált jelent az energetikai területen. Ma a Magyarországon felhasznált összes energia 40%-át az épületeinkben használjuk el (ennek egyharmadát a nem lakáscélú ingatlanok – irodák, gyárak, iskolák, kórházak – teszik ki), s ennek mintegy kétharmada a fűtés és a hűtés számlájára írható. Az épületek fűtése az egyik legnagyobb CO2 kibocsátó.

Az épületszektor energetikai korszerűsítésének jelentőségét támasztja alá az a tény, hogy ebben a szektorban lehet a leginkább költséghatékony módon energia-megtakarítást elérni és ebben nagy szerepe van az épületgépészetnek.

Az EU direktívák szerint 2018-tól a közintézményeknek alacsony energiafogyasztásúaknak kell lenniük, 2020-tól pedig valamennyi új épületnek a közel nullenergiás körbe kell tartoznia. Az épületenergetika az Európai Unió egyik fő prioritási területe is, mert bizonyítottan ez az a terület, ahol a leghatékonyabban lehet a klímavédelmi célokat teljesíteni.

Az október 19-20-án harmadik alkalommal megrendezésre kerülő CEP® Passzívház Expo kapcsolódva az EU célok eléréséhez szükséges területek bemutatását tűzte zászlajára. A rendezvény új helyszínen, a Material Event Centerben (1134 Budapest, Róbert Károly krt.54-58.), de a megszokott módon, magas színvonalon szakmai konferenciák kíséretében vonultatja fel a szakma kiemelkedő cégeit és azok termékeit, szolgáltatásait.

 

A kiállítás fő témái 2011-ben:

-          épületek energiahatékony építése, felújítása

-          zéró energiafelhasználású és alacsony energiájú házak

-          passzív házak

-          intelligens épületek, épületautomatizáció, smart metering, smart grid

-          energiaracionalizálás az épületekben, facility management (irodaépületek, ipari parkok, kereskedelemi hálózatok)

- ÚJ TÉMA:

- energiatanácsadás, finanszírozás és az új támogatási rendszerek

A részletes tematikát megtalálja honlapunkon: http://www.cep-expo.hu/tradefairthemes0.html?&L=1 

 

2010-ben kiállítóink voltak többek között:

Bauland, NILAN, Aereco, Jüllich Glas, STO, ELMŰ, Thomaholz, MAICO, Honeywell, HERZ, Uponor, Stiebel Eltron, Bachl, BOSCH, Aeroventil, Masterplast, Zubadan képviselet, Nikecell, HELLA Árnyékolástechnika, Climalife, Klíma Áruház, Knauf, stb.

2010-es kiállítóink listáját megtekinthetik honlapunkon.

 

2011-ben legyen Ön is a CEP® Expo kiállítója!

A MÉGSZ tagjainak 10 %-os kedvezményes kiállítási és 20 %-os konferencia részvételi lehetőség

A CEP® kiállítás és konferencia kiváló alkalmat kínál Önnek és cégének, hogy új üzleti kapcsolatokra tegyen szert. A MÉGSZ tagjai 10% kedvezményt kapnak a kiállítási terület díjából, ingyenesen helyezzük el a cég logóját a katalógusban, valamint 20 %-os kedvezménnyel vehetnek részt a szalmai konferenciákon.

A részletekért érdeklődjön irodánkban a 06-1-213-4243-as telefonszámon vagy kérje kötelezettségektől mentes ajánlatunkat még ma!

További információt talál a kiállítás tematikájáról a www.cep-expo.hu weboldalon.

 

A rendezvény szervezője:

REECO Hungary Kft.

H-1123 Budapest, Győri út 20.

Tel: 1/213-4240

Fax: 1/213-4248

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Módosítás dátuma: 2011. június 29. szerda, 14:25