Hirdetés


Hirdetés

Új Tigris K1 és Tigris M1 présidomok PDF Nyomtatás E-mail

1Megújul a Wavin jól ismert, ivóvíz és fűtési rendszerek kialakításához használható K1 csőrendszeréhez tartozó idomok választéka: az új TIGRIS K1 présidomok a nyomáspróba alkalmával csepegéssel jelzik a préselés esetleges elmaradását. Emellett TIGRIS M1 néven bevezetésre kerülnek a préselés elmaradását csepegéssel jelző fém présidomok is.

2Ismét kibővül a magyar piacon vezető szerepet betöltő Wavin Hungary Kft. ivóvíz és fűtési rendszerek készítéséhez használa- tos, ötrétegű csőrendszeréhez csatlakozó idomok választéka. A már elterjedt smartFIX idomok mellett a préselés esetleges elmaradását csepegéssel jelző funkcióval újul meg a már jól ismert PPSU présidom. Az új présidomok műanyagból és fémből készült változatban is bevezetésre kerülnek.

TIGRIS K1, TIGRIS M1

3A présszerszám nélkül használható smartFIX idomok bevezetése után a Wavin mérnökei ismét fejlesztésbe kezdtek, melynek eredménye egy olyan présidom lett, amely megoldást nyújt egy újabb problémára. Az új idomokkal a fűtési vagy vízellátási rendszer szerelési hibáinak kiküszöbölése válik egyszerűbbé, ugyanis ezek az idomok a nyomáspróba alkalmával csepegéssel jelzik a préselés esetleges elmaradását, így nem maradhat a rendszerben és nem kerülhet elburkolásra olyan idom, amelynél ezen művelet elmaradt. Sikeres nyomáspróba után teljesen biztosak lehetünk benne, hogy egy tökéletesen tömített csővezeték hálózat kerül átadásra a megrendelőnek. Az új présidomok TIGRIS K1 márkanév alatt lesznek elérhetők a kereskedők polcain.

A növekvő piaci igények kielégítésére TIGRIS M1 néven kifejlesztésre került a Wavin palettáján eddig nem szereplő fém présidom is, amely természetesen szintén jelzi a préselés elmaradását.

A könnyebb és biztonságosabb szerelést lehetővé tevő idomok csomagolásán egy vízcsepp jelzi, hogy a vevő TIGRIS M1 vagy TIGRIS K1 idomot vásárol. Keresse a  csepp-et a polcokon!

Módosítás dátuma: 2011. június 07. kedd, 15:45