Hirdetés


Hirdetés

Hitek és tévhitek az épületgépészetben – szakmai konferencia a HUNGAROTHERMEN PDF Nyomtatás E-mail

A CONSTRUMA-val egyidejűleg, április 5. és 10. között kerül megrendezésre a HUNGAROTHERM 2011 – 6. Nemzetközi fűtés-, szellőzés-, klíma- és szanitertechnikai szakkiállítás, melynek a Magyar Épületgépészek Szövetsége a fővédnöke. Április 7-én Hitek és tévhitek az épületgépészetben címmel kreditpontos szakmai konferenciára várjuk az érdeklődőket.

 

 

A HUNGAROTHERM keretében „Hitek és tévhitek az épületgépészetben” címmel a társszakmai szervezetek együttműködésével szakmai konferenciát szervez a Magyar Épületgépészek Szövetsége.

A konferencia időpontja: 2011. április 7. 13.00 – 17.00

A konferencia helyszíne: Hungexpo, 25-ös pavilon

A konferencia programja

A konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni a http://www.hungarotherm.hu/online_szakmai_regisztracio webhelyen lehet. Az online regisztrálók április 7-én ingyenesen látogathatják meg a kiállítást.

A konferenciát a Magyar Mérnöki Kamara 0,5 kreditpontra értékelte.  További információ a kreditpontos igazolások kiadásával kapcsolatban

A Magyar Épületgépészek Szövetsége a G pavilon 104B standján is szívesen fogadja az érdeklődőket a kiállítás időtartama alatt.

Tisztelettel várjuk!

Együttműködő szakmai szervezetek: Magyar Épületgépészek Szövetsége (MÉGSZ), Magyar Mérnöki Kamara (MMK), Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség (MégKSZ), Magyar Gázipari Vállalkozók Egyesülete (MGVE), Magyar Uszodatechnikai Egyesület (MUE)

Módosítás dátuma: 2011. április 20. szerda, 09:59