Hirdetés


Hirdetés

Geotermia és napenergia a RENEXPO-n! PDF Nyomtatás E-mail

A REECO a MÉGSZ tagjai számára kiemelt megjelenési és kedvezményes részvételi lehetőséget biztosít a hivatalos EU elnökségi programok közé felvett RENEXPO kiállításon.

renexpo

Kiemelt szerepben a geotermia és a napenergia

A megújuló energiaforrások fontos alappillérének számító geotermia és hőszivattyú valamint napenergia témák kiemelkedő szerepet kaptak az Új Széchenyi Tervben is.

-        Magyarország geotermikus adottságai kiemelkedőek, ennek ellenére azonban a teljes nemzeti energiafelhasználás kevesebb, mint 0,5 százaléka származik geotermikus energiából. Komoly tőkét igénylő  új beruházásokkal ezt többszörösére kívánják emelni, aminek részleteiről a közeljövőben várhatók új információk.

-        A hőszivattyú az egyik legszélesebb körben, univerzálisan alkalmazható fűtésre, hűtésre. Hasznosítása jelentősen bővíthető decentralizáltan, a természeti adottságokból adódó korlátok nélkül.

-        A napenergia tekintetében a megtakarítás és hatékonyság szempontjából a használati melegvíz és fűtési célok az elsődlegesek. Főleg egyéni, lakossági alkalmazások vehetők számításba, amit egyéb nagyobb volumentű alkalmazások (szállodák, kórházak, önkormányzatok stb.) is kiegészíthetnek.

MÉGSZ tagok kedvezményes részvételi lehetősége

A REECO Hungary Kft. felismerve a témák fontosságát a május 5-7. között megrendezésre kerülő RENEXPO®-n kiemelten kezeli a geotermia, a hőszivattyú valamint a napenergia témáját és a Geotermia szigeten valamint a Szolár Parkban kiemelt helyet biztosít a MÉGSZ tagok számára. Ezen felül a tagoknak 5% kedvezményt biztosítunk a kiállítási stand árából. Ha szeretne bővebb információkat kapni, kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot a 06-1-213-4243-as telefonszámon vagy kérjék kötelezettségektől mentes ajánlatunkat.

Kiállítónk között tudhatjuk már többek között:

Ferro-Pent Kft., a Hajdú Zrt., a Thonauer Kft., Herz Kft., a Zehnder GmbH, a ratiotherm valamint a SIEL Kft. és tárgyalásokat folytatunk többek között az Elmű-vel, Első Honi Biogáz Kft-vel a Rehau-val, a BOSCH-sal, a Sunset Solar-ral és a Naplopó Kft.-val, valamint német, osztrák, finn, cseh és szlovén cégekkel.

Szakmai konferenciák

A RENEXPO® Central Europe kiállítás keretein belül a következő szakmai konferenciákat szervezzük:

-       Napenergia konferencia és a Napkorona Bajnokság ünnepélyes díjátadója
-       Geotermális konferencia
-       Biogáz konferencia
-       Biomass Coaching
-       Épület energetika, kiserőművek, smart metering konferencia
-       Decentralizált energiatermelés - vidékfejlesztés
-       Fenntartható krízis management

A RENEXPO® kiállítással párhuzamosan május 5-6-án tartja az európai RHC (Renewable Heating and Cooling) Technology Platform második éves konferenciáját biogáz, geotermia és napenergia témában.

A szakmai konferenciák részletes programja hamarosan elkészül, kérjük, kísérjék figyelemmel honlapunkat.

További információkat olvashatnak a RENEXPO®-ról a www.renexpo.hu oldalon.

 

Üdvözlettel:

REECO Hungary Kft.
1123, Budapest
Győri út 20.
T: 06-1-213-4240
F: 06-1-213-4248
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
www.renexpo.hu

eu2011

A RENEXPO® az EU elnökségi programok része

800x600 Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

A REECO a MÉGSZ tagjai számára kiemelt megjelenési és kedvezményes részvételi lehetőséget biztosít a hivatalos EU elnökségi programok közé felvett RENEXPO kiállításon.

Módosítás dátuma: 2011. március 04. péntek, 10:41