Hirdetés


Hirdetés

Testo füstgázelemző műszer és szervizcsaptelep PDF Nyomtatás E-mail

testo1A testo 330 LL füstgázelemző műszer új grafikus kijelzőjén magától értetődő, egyszerű szimbólumok és színjelzések könnyítik meg a mért adatok elemzését. Az új műszerfunkciókkal a fűtőberendezés rendszeres felülvizsgálata és beállítása még könnyebben végezhető el - professzionálisan és megbízhatóan.

A mért adatok grafikus megjelenítésének központi eleme a füstgázmátrix, amely a füstgázösszetétel mérésekor grafikusan megjeleníti, hogy a mért CO- és O2 értékek, valamint a további paraméterek a megfelelő tartományban vannak-e, azaz a tüzelőberendezés optimálisan van-e beállítva.
A hüvelykujj szimbólumok azonnal megmutatják a berendezés állapotát. Amennyiben a CO- és O 2 koncentráció a zöld tartományban van, a hüvelykujj felfelé mutat. Amennyiben a mért értékek kívül esnek az optimális tartományon, a füstgázmátrix szimbólumai fontos útmutatókat nyújtanak a tüzelőberendezés beszabályozására vonatkozóan.

 

Az új testo 330 LL előnyei:
  • Új mérési menük – mint pl. a gázvezeték ellenőrzés – teszik lehetővé a tüzelőberendezés professzionális telepítését, üzembe helyezését, és ellenőrzését
  • Nagyfelbontású színes kijelző segíti a fűtőberendezés elemzését a mérési folyamatok grafikus megjelenítésével - füstgázmátrix
  • Adatgyűjtő üzemmód a folyamatmérések végzéséhez, pl. ΔP differenciálnyomás mérésnél
  • Egyszerű szimbólumok és grafikák jelenítik meg a fűtőberendezésen mért adatokat
  • Long Life – csökkent járulékos költségek, 4 év garancia
  • Bluetooth a gyors adatátvitelhez (opció)

 

testo2A gázvezeték ellenőrzés négy mérésre oszlik, melyek a gázvezeték átfogó vizsgálatát biztosítják: tömörségvizsgálat, használhatósági vizsgálat, gázarmatúrák tömörségének vizsgálata és szivárgáskeresés. A kívánt mérés kiválasztása után a testo 330 LL azonnal elvégzi a gázvezeték ellenőrzéséhez megfelelő mérést. Szivárgáskeresésnél egy további különálló gázszivárgás-érzékelő szükséges. A tömörségteszt időtartama 10 perc. A gázarmatúrák tömörségvizsgálata egy percet vesz igénybe, közvetlenül működés közben.

testo3A füstgázmátrix a mért adatok grafikus megjelenítésének központi eleme, amely a füstgázösszetétel mérésekor grafikusan megjeleníti, hogy a mért CO- és O 2 értékek, valamint a további paraméterek a megfelelő tartományban vannak-e, azaz a tüzelőberendezés optimálisan van-e beállítva. A hüvelykujj szimbólumok azonnal megmutatják a berendezés állapotát. Amennyiben a CO- és O 2 koncentráció a zöld tartományban van, a hüvelykujj felfelé mutat. Amennyiben a mért értékek kívül esnek az optimális tartományon, a füstgázmátrix szimbólumai fontos útmutatókat nyújtanak a tüzelőberendezés beszabályozására vonatkozóan.

Többet szeretne megtudni a műszerről? > Kattintson ide!

További ajánlatunk:
Beüzemelés, karbantartás? Testo!

Hűtőrendszereken és hőszivattyúkon végzett mérésekhez: ÚJ testo 550 digitális szervizcsaptelep

testo4A tipikus eljárások, mint feltöltés, nyomáspróba, vákuumolás és hűtőközeg-visszanyerés a kétutas, három csőcsatlakozós digitális csapteleppel folyamatában elvégezhetők, anélkül, hogy tömlőket kellene cserélni. A nyomásteszt lényegesen egyszerűbben végezhető el a hagyományos csaptelepekhez képest, hiszen a kijelzőn egy időben látható a tesztből eltelt idő, a kezdeti és végső nyomás, valamint a nyomáskülönbség. A hűtőrendszer kiürítésénél a digitális műszer informál az elért vákuumról, továbbá az egyes mérési módok váltásánál automatikusan átkapcsolja a kis- és nagynyomás kijelzését, mértékegységet vált. A nyomásszenzorok egy pillanat alatt nullázhatók – magasság kompenzációval – az aktuális barometrikus nyomáson

Előnyei:

  • Kis és nagynyomás mérés, automatikus elpárolgási és kondenzációs hőmérséklet számítás
  • Túlhevítés és túlhűtés egyidejű számítása a mérés során
  • Robusztus kivitel, egyszerű kezelés
  • 30+1 hűtőközeg a műszerben

Engel György
termékmenedzser
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Füstgázelemző-kalibrálás
Előzetesen egyeztetett időpontban egynapos határidővel vállaljuk füstgázelemző
műszerek évenkénti újrakalibrálását.

  • O2-, CO- és NO-kalibrálás
  • szükség szerint O2-, NO, CO-mérőcella jusztírozása
  • ingyenes átvizsgálás, tömítettség ellenőrzés

Tekintse meg további műszereinket is a megújult www.testo.hu oldalra kattintva!