Hirdetés


Hirdetés

Erős nemzetközi jelenlét a RENEXPO®-n PDF Nyomtatás E-mail

renexpo_szalag

Kiemelt nemzetközi érdeklődés kíséri a RENEXPO® Central Europe szakmai kiállítás és konferenciát, mely 2011. május 5-7. között ötödik alkalommal kerül megrendezésre.

2011. május 5-7. között megrendezésre kerülő RENEXPO® Central Europe ötödik alkalommal informálja a szakmát és az érdeklődőket a jövő energiahatékonysági megoldásairól és koncepcióiról.

Magyarország energetikai kiállítását kiemelt nemzetközi érdeklődés kíséri, mely leginkább a külföldi kiállítók nagy arányában mutatkozik meg.  A REECO csoport Magyarországon kívül rendelkezik irodával Németországban, Ausztriában, Romániában, Portugáliában és Lengyelországban. Így 2011-ben Magyarország EU elnöksége alatt ezen országokból valamint Csehországból és Szlovákiából várhatók kiállítók, látogatók és konferenciahallgatók.

A kiállításon több európai szakmai szövetség által is támogatott szakmai konferencia kerül megrendezésre, többek között biogáz, biomassza, szolár, geotermia, decentrális energiaelosztás és smart metering, smart grid témában nemzetközi és hazai elismert szakmai előadók részvételével.

A rendezvény a korábbi évekhez hasonlóan több nemzetközi és hazai szakmai szövetség és médiapartner támogatását élvezi, akik nagymértékben hozzájárulnak a megfelelő szakmai háttér megteremtéséhez.

Amennyiben szeretne Ön is részt venni ezen a kiemelkedő nemzetközi eseményen, ne késlekedjen. Kérje személyre szabott ajánlatát honlapunkon keresztül vagy keressen minket a 06-1-213-4243-as telefonszámon.

A kiállításról és konferenciákról további információkat olvashat a www.renexpo.hu oldalon.

REECO Hungary Kft.
1123, Budapest
Győri út 20.
T: 06-1-213-4240
F: 06-1-213-4248
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
www.renexpo.hu

Módosítás dátuma: 2010. december 27. hétfő, 11:46