Hirdetés


Hirdetés

Díjeső a HAJDU Zrt-nél PDF Nyomtatás E-mail

2010. utolsó negyedéve nem telt eseménytelenül a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt-nél, hiszen a szeptember elején kapott Magyar Termék Nagydíj mellé további három dí­jat gyűjtött be cégünk.

Elnyertük a Magyar Minőség Háza Díjat, a vele járó okle­véllel és éremmel, társaságunk „Multienergiás (indirekt, szolár) fűtésű, műanyag burkolatú, álló forróvíztárolók” belföldi termék­családjával. A termékcsalád meg­nevezett belföldi tagjai: STA200, STA200C, STA200C2, STA300, STA300C, STA300C2.

A HAJDU márka szerepel a MagyarBrands TOP 50-es listáján, amelyet a Superbrands Szakértői Bizottsága állított össze és értékelt több ismérv figyelembevételével. Ezek szerint a Magyar Brands címre jogosult az a márka, amely történelmi, arculati, nyelvi, földrajzi okokból vagy meghatározó üzletviteli szempontok alapján a magyar piacon jelentőséggel bír, illetve a magyar fogyasz­tók számára megkülönbözte­tett érzelmi értékkel rendel­kezik.

A harmadik elismerést a Piac és Profit üzleti lap díja jelen­tette. Novemberben vettük át a 2010. évi Üzleti Etikai Díjat, mégpedig a „Nagy­vállalat” kategóriájában. Így a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. több ismert és korábban elismert vállalkozással került egy kategóriába.

oklevel

Módosítás dátuma: 2010. december 27. hétfő, 11:35