Hirdetés


Hirdetés

E-töltőállomás, napelem és szélkerék Alsó-Ausztriából PDF Nyomtatás E-mail
tartlyok

A megújuló energiaforrások felhasználásának elterjedését mutatja, hogy a napokban nyitották meg a Budapesti Elmű-székház előtt a főváros első elektromos-töltőállomását. Használata ingyenes és ezt a lehetőséget a társaságcsoport egy évig, azaz 2011 szept. 30-ig biztosítja. 

Az Alsó-ausztriai napelemeket gyártó PVT- Austria GmbH a piaci trendeket felismerve szintén kifejleszett egy elektromos töltőállomást, mely  alkalmas az elektromos autók, biciklik és a motorkerékpárok töltésére. Terméküket kiváló és megbízható osztrák minőség jellemzi.   A dekoratív nemes acélból készült oszlopot kültéri használatra tervezték, mely színes kijelzővel és érintőképernyővel segíti a töltőállomás használatát. Mérete mindössze 1400x300x300 mm, súlya körülbelül 30 kg.

e-tankstelleA PVT Austria napelemeinek és e-töltőállomásainak forgalmazója Magyarországon a Greenetik Kft. Az idei évben a cég magánügyfelei számára 21 pályázatot (3kW) nyújtott be. Az szerzödéskötéseket követően október végén kezdődnek a beruházások. Vállalati ügyfeleink részére az év végéig több mint 15 pályázat kerül beadásra.

A Greenetik Kft a fentieken kívül az függőleges tengelyű SFT szélkerekeket is forgalmazza, mely márciustól Magyarországon is megvásárolható. Az alsó-ausztriai Elektro Babinsky GmbH   által forgalmazott lakossági és vállalati célra ajánlott, 10 méter magas terméket a 2010. évi CONSTRUMA szakkiállításon mutatták be.

A jövő évtől a PVT Austria elkezdi a hagyományos autók elektromos autóvá való átépítését. Az átépített járművek akár 200 km távolságot is képesek lesznek megtenni.

A Greenetik Kft. jelenlegi 14 szerződött partner mellé Budapesten, Kecskeméten, Nyíregyházán, Székesfehérváron, Szombathelyen, Kaposváron, Békéscsabán, Zalaegerszegen, Dunaújvárosban és Nagykanizsán keres új értékesítő és kivitelező partnereket.

Bővebb információ:

Ing. Stefan Bäck
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
www.greenetik.eu
06-20/235 63 70

Módosítás dátuma: 2010. október 07. csütörtök, 14:45