Hirdetés


Hirdetés

RAINPLUS vákuumos csapadékvíz elvezető rendszer PDF Nyomtatás E-mail
rainplus referencia
.
Már Magyarországon is elérhető a Valsir vákuumos csapadékvíz elvezető rendszere. A Rainplus rendszer hatékony vízelvezetést biztosít a legnagyobb tetőfelületek esetén is, legyen szó alacsony csapadékszintről, vagy nagy intenzitású esőzésről.

A Rainplus lefolyófejek speciális kialakításának köszönhetően a tervezett csapadékintenzitás elérésekor nem jut levegő a HDPE alapanyagú lefolyórendszerbe, így a teljes keresztmetszetű áramlásnak köszönhetően kialakul a vákuumhatás, ami rendkívül nagy szállítókapacitást eredményez.

A Rainplus rendszer legfőbb előnyei:
• Gyors kiépíthetőség, rugalmas vonalvezetés,
• Minimális anyagszükséglet, helytakarékosság,
• Gazdaságosság,
• Öntisztító hatás.

A Valsir műszaki osztálya segítséget nyújt a rendszerek méretezésében, megrajzolásában, anyagkigyűjtésében valamint a rendszer telepítése és karbantartása során felmerülő kérdések megválaszolásban.


A Valsir rendelkezik az EN ISO 9001 minősítéssel, amely garantálja, hogy ügyfeleink biztonsággal számíthatnak a Valsir képzett műszaki csapatára.


Annak érdekében, hogy a Valsir mérnökcsapata mindig a legoptimálisabb rendszermegoldásokat tudja kínálni az eltérő követelményekkel rendelkező építményekre, kérje árajánlatunkat a következő nyomtatvány kitöltésével: ajánlatkérő nyomtatvány.

Látogasson el honlapunkra: www.vivaco.hu és töltse le anyagainkat: http://vivaco.valsir.hu/index.php?page=letoeltheto-anyagok

Módosítás dátuma: 2010. október 07. csütörtök, 13:17