Hirdetés


Hirdetés

A felhasználók és a tervezők a minőség miatt döntenek a CERTUSS mellett PDF Nyomtatás E-mail

certussa
.
A Bepatek Kft. felmérést végzett az elmúlt 1 évben, CERTUSS berendezést vásárló ügyfelei körében. A felmérésben arra keresték a választ, hogy milyen szempontok miatt döntöttek ügyfeleik illetve cégük a CERTUSS német gyártmányú gőzfejlesztő berendezései mellett.

A válaszadók 4 ismérv közül választhattak, amelyek az ár, a minőség, a szakmai tapasztalat és a megbízhatóság voltak. Természetesen a célzott partnereknek lehetőségük volt a kérdőíven egyéb érveket és okokat is feltüntetni, amelyek közül sokan pl. a referenciákat is kiemelték.


A felmérés kiértékelése szerint a válaszadók 60%-a első helyen a minőséget jelölte meg, mint számára legfontosabb szempontot, amely döntéséhez szükséges volt, 25 % pedig a készülékek illetve a cég megbízhatóságát tekintette döntő érvnek. További 10 % a cég szakmai tapasztalatát tartotta kiemelkedőnek, és végül 5 % számára az ár volt az, ami alapján választott.

A Bepatek Kft. idén egy újabb ismérvvel látta szükségesnek a kérdőívben felsorolt szempontokat kibővíteni, amely az energia-megtakarítás címszó lett. Nagy hangsúlyt fektetnek ugyanis a jelenlegi gazdasági helyzetben ezt a sok esetben befolyásoló szempontot is kiemelni, amelyet számos konkrét számítással tudnak igazolni.
A CERTUSS gőzfejlesztők iránti érdeklődését közvetlenül a 06-23-521-521/1-es telefonszámon a Bepatek Kft. mérnök szakembere fogadja.

További információkért látogasson el a www.bepatek.hu weboldalra.
Módosítás dátuma: 2010. október 07. csütörtök, 13:14