Hirdetés


Hirdetés

Megújult a Quinta fali, kondenzációs gázkazáncsalád PDF Nyomtatás E-mail
remehaA 10 éve prémium minőséget képviselő, jól ismert technológia nemcsak modern burkolatot, megjelenést kapott, hanem számos olyan belső fejlesztésen esett át, amelyek egyrészt a felhasználhatóságot (kisebb falfelületen telepíthetőek, PB-re egyszerűen állíthatóak át, kisebb tömeg, füstgázoldali kaszkádkapcsolás, elektronikus HMV előállítás, fröccsenő víz elleni védelem), másrészt a szervizelhetőséget növelték (digitális víznyomáskijelzés, 3 szintű fénycsík mutatja a burkolaton az aktuális üzemállapotot, automatikus figyelmeztetés szervizelésre stb).

A kazáncsalád műszaki paraméterei továbbra is kiváló értékekkel rendelkeznek, mind a magasan tartott hatásfok (****-os besorolás), mind a károsanyag-kibocsátás (NOx 5. osztály) területén. Az új ventilátor és burkolat tovább csökkenti az alacsony zajszintet.

A teljesítményszabályozás 18%-100% között folyamatos lángszabályozással biztosítja a hőigény optimális követését. Ezt segítheti a modulációs szivattyúk iránti fogadókészség. A belső Open Therm kommunikációs nyelv, a saját fűtési görbe és a PC csatlakozás változatlan marad. Folyamatos időjárásfüggő, időprogramos, magyar nyelvű iSense szabályozó beépíthető, de továbbra is vezérelhető épületfelügyeleti rendszerről, 0-10 V feszültségről.

A szabadalmaztatott, igen jól bevált, hosszú élettartamú Al-Si monoblokk hőcserélő változatlan. Az új füstgázhőmérséklet-határoló tovább fokozza az üzembiztonságot.
További előnyt jelent a HMV hőcserélőre kapcsolható, beépített elektronika.

A Quinta Pro gázkazáncsalád 2011. januártól elérhető a Marketbau-Remeha Kft. kínálatában.