Hirdetés


Hirdetés

10 kreditpontos távoktatás a Kontroll Kft-től PDF Nyomtatás E-mail
2010.szeptember 13-án, hétfőn, 11-13 óra között a Magyar Mérnöki Kamara Nonprofit Kft. Budapest, IX. Angyal u.1-3. (a Petőfi híd pesti hídfőjénél) alatti oktatótermében ingyenes konzultációt tartunk a magas-és mélyépítési, épületgépészeti és épületvillamossági internetes tervezői, ajánlati, közbeszerzési, EU pályázati költségvetés készítő programunkról. 
Elsősorban a Magyar Mérnöki Kamarai és a Magyar Építész Kamarai 10-10 kreditpontos távoktatásra már jelentkezett, vagy jelentkezni akaró tervezők, felelős műszaki vezetők, műszaki ellenőrök illetve a Kontroll Árklub-ba bejelentkezni akaró cégek, vállalkozások szakembereit várjuk. Fontos ! A konzultáción való részvételért külön nem jár kreditpont. 
Tervezett főbb témák:
- 10 kreditpontos távoktatásra való jelentkezés folyamata (már 1200-an jelentkeztek)
- elméleti és gyakorlati vizsga folyamatának ismertetése (eddig mindenki átment)
- költségvetés készítés, árazás, K-tétel, összesítő szakáganként, építményenként
- szerveren levő költségvetési mappa használata, Word, Excel formátumú export
- közbeszerzési formátum, vonalkód tanusítvánnyal, elektronikus/papiralap ekvivalencia
- 50.000+ÁFA/év díjért Kontroll Árklub tagság, teljeskörű költségvetés beárazással 
A 10 kreditpontos távoktatási programot és a Kontroll Árklub-ot már most ingyen kipróbálhatja : a www.kontroll.hu oldal jobb felső sarkában kattintson a 10+10 kreditpontra, a kinyiló ablakban olvassa el a piros sorban levő tájékoztatót, majd a ProgramStart-ra kattintva indítsa el a programot. Olvassa el a program képernyő bal felső sorban levő dokumentációt, nézze meg az oktatóvideókat.
Módosítás dátuma: 2010. szeptember 08. szerda, 20:32