Hirdetés


Hirdetés

Geberit Blue Plus akció szerelőknek PDF Nyomtatás E-mail

geberitVásároljon 5 db Geberit Blue Plus átszerelő készletet és 2500 Ft értékű Sodexo utalvánnyal ajándékozzuk meg! Az akció 2010. december 31-ig tart.

akcio

Több tízezer olyan háztartás van Magyarországon, ahol a meglévő, falba rejtett Geberit tartályba a Geberit Blue Plus kiegészítőt utólag be lehet szerelni. Ajánlja ügyfelének a Geberit Blue Plus-t akkor is, ha a felújítás nem érinti a fürdőszobát és a Geberit megajándékozza Önt!

bluecubeA Geberit Blue Plus előnyei:
• A nyomólap lenyitásával egyszerűen, higiénikusan juttathatja be az öblítőtartályba a vízkezelő tablettát, mely hosszantartó frissességet biztosít
• Az öblítővízbe juttatott vízkezelő tabletta miatt minden öblítés a kerámia teljes belső felszínét és a perem alatti részeket is tisztává varázsolja.
Hogyan juthat az ajándékutalványokhoz?
1. Vágja ki az átszerelő készlet dobozán található matricát!
2. Ha összegyűjtötte az 5db matricát, hívja kollegánkat a 30/258-3979-es számon, vagy juttassa el a matricákat a Geberit budapesti központjába (1117 Budapest, Budafoki út 97.) legkésőbb 2010.12.31-ig.
Milyen nyomólapokhoz használható az átszerelő készlet?
Sigma10, Sigma20, Sigma50 nyomólapokhoz használható. Régebbi, Samba, Rumba, Bolero, Tango, Twist és Mambó nyomólap esetén az átszerelő-készleten felül egy Sigma sorozatú nyomólap szükséges a meglévő helyett. Más nyomólapokhoz a Blue Plus átszerelőkészlet nem használható.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 08. szerda, 17:24