Hirdetés


Hirdetés

Épületgépészeti újdonságok a Wavintól PDF Nyomtatás E-mail

wavinA környezettudatosság fontos eleme a Wavin fejlesztési politikájának. Ennek jegyében került kifejlesztésre az új, immáron harmadik generációs intelligens szabályozóautomatika, a WTC-3 valamint az érintésvezérelt távállító és szobatermosztát, a DRT-200. A Wavin innovációs központjában kifejlesztett két újdonságnak köszönhetően a TempowerÒ felületi fűtő/hűtő rendszer működése tovább optimalizálható és a kezelése még egyszerűbbé tehető.

A WTC-3 szabályozóautómatika a legmagasabb igényeket is kielégítő tudással felvértezett készülék: épületfelügyeleti rendszerhez csatlakoztatható, a DRT-200 távszabályozó segítségével BUS rendszerben, kétirányú kommunikáció valósítható meg; és felügyeleti rendszer hiányában is „master-slave” rendszerben, hálózatként üzemeltethető. Természetesen az előző szabályozóban használt funkciók továbbra is elérhetőek (harmatpont érzékelés, fűtés/hűtés átváltás, keverőszelep vezérlés téli és nyári üzemben, szivattyú, folyadékhűtő, kazán/hőszivattyú indítás, szobatermosztát energiatakarékos/economy üzemmód, stb.)

A Wavin másik újdonsága a DRT-200 érintésvezérelt távszabályozó és szobatermosztát legalább olyan nagy tudású, mint amilyen kényelmes és egyszerű a használata. A beépített páratartalom- és hőmérővel rendelkező eszköz minden mozgó alkatrészt nélkülöz, így a teljesen digitális működésű szerkezet élettartama jelentősen megnő a hagyományos mechanikus elemeket is tartalmazó berendezésekhez képest. Az aktuális beállításokról LED-es megvilágítású piktogramok tájékoztatják a felhasználót. A könnyű szerelhetőség érdekében a DRT-200 könnyedén elfér egy hagyományos villanyszerelő dobozban és a működéséhez szükséges tápellátást is plusz kábel nélkül a kommunikációs vezetéken keresztül kapja.

Mindkét termék már elérhető a Wavin magyarországi kínálatában is. A Wavin TempowerÒ rendszerről bővebb információt a www.wavin.hu weboldalon találhat.

wavinc