Hirdetés


Hirdetés

Kiemelkedő szakmai konferenciák a CEP® Passzívház EXPO-n PDF Nyomtatás E-mail

Október 27-én a CEP® kiállítással párhuzamosan egy nemzetközi konferencián is részt vehetnek az érdeklődők Passzívházak - minőség, minősítés, minőségbiztosítás címmel, melyre kedvezményesen 2010. szeptember 10-ig lehet még regisztrálni.

reeco - fot

A második CEP® Clean Energy & Passive House Expo-n az energiahatékony épületek és felújítás területéről kaphat áttekintő képet, valamint a legújabb termékekről, technológiákról, szolgáltatásokról és innovációkról.

A kiállítás fő témái:

1.         épületek energia hatékony építése, felújítása

2.         passzívház technológia, felújítás passzívház elemekkel
3.         intelligens épületek, épületautomatizáció,

4.         energiatanácsadás, finanszírozás és az új támogatási rendszerek

A rendezvény keretein belül 2 szakmai konferencia kerül megrendezésre:

2010. október 27-én a Magyar Passzívház Szövetség társszervezésével kerül megrendezésre a „Passzívházak – minőség, minősítés, minőségbiztosítás” c. nemzetközi szakmai konferencia, amely bemutatja a passzívházak és alacsony energiaszintű épületek, irodaházak és közintézmények, családi és sorházak minőségi építéséhez és minősítéséhez szükséges feltételrendszert, szabályozásokat, az energiahatékonyság eléréséhez szükséges szigetelési megoldásokat, falrendszereket, építőanyagokat és komponenseket.

A konferencián való részvételért a Magyar Építész Kamara tagjai 2+1 továbbképzési pontot, a Magyar Mérnöki Kamara tagjai 1+1 továbbképzési pontot kapnak.

2010. szeptember 10-ig 20% előregisztrációs kedvezménnyel lehet jelentkezni a passzívház konferenciára.

2010. október 28-án a Nemzetgazdasági Minisztérium energetikai és otthonteremtési államtitkársága szakmai támogatásával és részvételével szervezzük az „Energiahatékony épületfelújítás” c. szakmai konferenciát. A konferencia három délutáni szekcióban kitér a felújítás finanszírozási lehetőségeire, önkormányzati Best Practice példákat mutat be és felvázolja a legújabb innovatív technológiákat.

Kiállítói- és konferencia információk: www.cep-expo.hu

Személyre szabott kötelezettségektől mentes kiállítói ajánlatott itt kérhet: http://www.cep-expo.hu/exhibitors-quotation.html?&L=1
Tel.: 225-2143, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Jelentkezési határidő: 2010. szeptember 15.

Bejelentkezett kiállítóink többek között: Uponor, Stiebel Eltron, Bauland Kft., Isocell, Jüllich Glas Solar Kft., AERECO Légtechnika Kft., STO Építőanyag Kft., NILAN Légtechnika Kft., KT-Electronic, Bitel Kft., Masterplast Kft., Thoma Holz, Honeywell, HERZ Armatúra, BACHL.

A kiállítás megtekintésére kedvezményes belépőjegyeket válthatnak, ha szakmai látogatóként regisztrálják magukat. >>Látogatói regisztráció<<

A CEP® Clean Energy & Passive House EXPO az idén második alkalommal megrendezésre kerülő Zöld Építészeti Napok rendezvénysorozat része.Szervező:reeco
REECO Hungary Kft.
1123, Budapest
Győri út 20
Tel: 06-1-225-2143
Fax: 06-1-225-2145
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
www.cep-expo.hu

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 09. csütörtök, 16:35