Hirdetés


Hirdetés

Energiaőr 1.0 – energiaigény gyors és egyszerű számítására PDF Nyomtatás E-mail

Az Energiaőr 1.0 az épületek fűtési és hűtési energiaigényének megközelítő meghatározására szolgáló – német egyetemi szakemberek által fejlesztett - számítógépes program.

Könnyen megtanulható, egyszerűen és gyorsan kezelhető, jól áttekinthetően jeleníti meg az eredményeket.

A szoftver kiválóan segíti a fűtéskorszerűsítési intézkedések megalapozását, épületenergetikai, fűtéskorszerűsítési javaslatok kidolgozását, az energia-tanácsadást, a szükséges kazán- vagy hűtési teljesítmény meghatározását. Ajánljuk: épületgépész tervezőknek és kivitelezőknek, hűtő- és klímatechnikai szakembereknek, energetikusoknak, építészmérnököknek.

Az Energiaőr 1.0 menürendszere magyar nyelvű, magyarországi klímaadatokkal számol, segédletként mellékeljük hozzá a gyakran használt itthoni nyílászárók, falak, tetőhéjalások szükséges adatait.

Az Energiaőr 1.0 alkalmazását a gyakorlott szoftverhasználók a kezelési leírás segítségével néhány órán belül önállóan el tudják sajátítani. A kevésbé gyakorlottak számára 7 órás szoftverkezelői tanfolyamot szervezünk, amely tartalmazza a szoftver számításainak elméleti alapjait is.

A szoftvert 30 napig díjmentesen kipróbálhatja az, aki a hamarosan megjelenő internetes felületről letölti. Az Energiaőrt a MÉGSZ szolgáltató szervezete a Magyar Épületgépészetért Kft. forgalmazza. További információk hamarosan a MÉGSZ hírlevelében és honlapján.

  • Alapár

9800 Ft + áfa

  • Kedvezményes ár MÉGSZ-tagnak és diákoknak

4800 Ft + áfa

  • Szoftverkezelői tanfolyam ára (7 óra)

7000 Ft + áfa

  • Tanfolyam kedvezményes ára MÉGSZ-tagnak és diákoknak

6000 Ft + áfa

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 03. kedd, 14:52