Hirdetés


Hirdetés

CEP®, a fenntartható építészet prezentációs platformja PDF Nyomtatás E-mail

A 2010. október 27–28-án megrendezendő CEP® Clean Energy & Passive House Expo, amely az energiahatékony építés és felújítás területéről, valamint a legújabb termékekről, technológiákról nyújt áttekintő képet, segít megtalálni az energiahatékonyság megvalósításához szükséges innovációkat.  

A rendezvény kiemelten foglalkozik

  • az energiahatékony építés és felújítás,
  • az intelligens épületek, épületautomatizáció, valamint
  • a passzívházak, a passzívház-gépészet és a felújítás passzívház-komponenseinek témájával.

Meghatározó védnökök és szakmai partnerek

A rendezvény fővédnöki tisztét Bencsik János államtitkár tölti be, míg Olajos Péter helyettes államtitkár – szakpolitikusi védnökként, a Nemzetgazdasági Minisztérium illetékes szakembereinek közreműködésével – vesz részt a kiállításon és a konferenciatematikák összeállításában. Szakmai partnereink között tudhatjuk többek között a Magyar Passzívház Szövetséget, a Magyar Épületgépészek Szövetségét, valamint a Magyar Építőanyagipari Szövetséget.

 

A 2010-es CEP®-re már bejelentkezett kiállítók

Bauland Kft., Isocell, Jüllich Glas Solar Kft., AERECO Légtechnika Kft., STO Építőanyag Kft., NILAN Légtechnika Kft., KT-Electronic, Bitel Kft., Thoma Holz, ELMŰ, valamint a Masterplast Kft.

Szeretne részt venni Magyarország energiahatékonysági és épületautomatizációs kiállításán? Amennyiben igen, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-225-2143-as telefonszámon vagy kérje kötelezettségektől mentes ajánlatunkat.

További információt talál a kiállítás tematikájáról, látogatói statisztikákról és tervezett konferenciákról a www.cep-expo.hu weboldalon.


reeco_logoSzervező: REECO Hungary Kft.

1123, Budapest, Győri út 20

Tel: 06-1-225-2143

Fax: 06-1-225-2145

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

www.cep-expo.hu

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 02. hétfő, 15:19