Hirdetés


Hirdetés

Újdonságok a Geberittől PDF Nyomtatás E-mail
Folyamatos fejlesztés eredményeként az építőipar számára nem kiemelkedő évben is új termékekkel, megoldásokkal kívánjuk partnereinket kiszolgálni. Néhányat figyelmébe ajánlunk 2010-es újdonságokból.
 IF_logoA falba rejtett öblítőtartály előnyeit a piac már megértette és előszeretettel használja. Hiszen ezzel a technológiával a mellékhelyiségünket nem csak esztétikusabbá tudjuk varázsolni, de alkalmazhatjuk az egyre inkább fontossá váló víztakarékos öblítési rendszert, és – talán nem csak a háziasszonyok örömére – a helyiség tisztántartása is sokkal egyszerűbb. A közel félévszázados gyártási tapasztalat a falba rejtett öblítőtartályok területén lehetővé tette a magas minőségi szintű termékek kifejlesztését, melyekhez a piacon egyedállóként a 6 éves garancia mellett 25 éves alkatrészellátási garanciát biztosítunk, hogy Ön és megrendelője valóban hosszú távra tervezhessen.

Geberit MonolithAz elegáns alternatíva

MonolithA Geberit egy olyan új szaniter szerelőmodult fejlesztett ki, amely könnyen és gyorsan beépíthető strukturális átalakítások nélkül. Elegáns kompakt megjelenésével az elem tökéletes alternatívája a falon kívüli tartályoknak. A Geberit Monolith kialakítása már nemzetközi elismerést is eredményezett: több nemzetközi vásár terméktervezési díja mellett megnyerte a híres iF termék-design díját is.

Bővebb információ„„

Geberit Blue Plus – Ragyogó kék frissesség

Bule_PlusA tartályba helyezhető vízkezelő tabletták egyre népszerűbbek, hiszen a kerámia belsejébe elhelyezett WC tablettákkal ellentétben a szem számára rejtve maradnak. Ezen felül frissítő hatásuk egyenletesen, minden öblítés során megvalósul még a kerámia pereme alatt is. Mostantól a vízkezelő tabletta a Geberit falba rejtett tartályaiban is alkalmazható. A Geberit innovatív átszerelő készletével a nyomólap könnyedén lenyitható és így a nyíláson keresztül a tabletta a tartályba juttatható.

Bővebb információ„„

Geberit Pluvia univerzális tetőösszefolyó – Flexibilitás, univerzalitás, megbízhatóság

Pluvia

Kis csőátmérő, nagy teljesítmény: erről ismert a Geberit Pluvia csapadékvíz-elvezető rendszere. De, miben is újdonság az univerzális tetőösszefolyó? Az új Geberit Pluvia tetőösszefolyó műanyag vízszigetelő anyagok bármelyikéhez alkalmazható, így még egyszerűbb, flexibilisebb és gyorsabb a szerelés. Mindemellett a teljesítménye az eddig megszokott magas színvonalon marad, és a tartósságot a rozsdamentes acélból készült karima szavatolja.


Bővebb információért keresse műszaki ügyeletünket vagy a területileg illetékes tanácsadó kollégát:

Alle László (Budapest és vonzáskörzete; telefon: +36 30 951 3213)

Kucsák Béla (Észak-nyugat Magyarország; telefon: +36 30 932 2616)

Mészáros Sándor (Dél-ny. Magyarország; telefon: +36 30 954 8081)

Süle György (Dél-kelet Magyarország; telefon: +36 30 269 4921)

Boros Zsolt (Észak-kelet Magyarország; telefon: +36 30 505 6700)

Módosítás dátuma: 2010. július 30. péntek, 15:51