Hirdetés


Hirdetés

sam: Made in Germany PDF Nyomtatás E-mail

A sam cég, melynek székhelye Németországban, Menden városában van, a kiváló minőségű csaptelepeket és szaniter kiegészítőket előállító híres európai gyártók közé tartozik.

sam_1A sam márkanév a minőséget jelenti. A cég saját szerkesztő- és fejlesztő részleggel, kreatív designerekkel és két németországi gyárával biztosítja a magas és mindig megújuló színvonalat.

Made in Germany.

A kifogástalan minőségű sam csaptelepek megbecsültté válnak. Az értékes design szériák vonzó formáikkal és kifinomult működésükkel megszólítják érzékeinket.sam_2

A sam termosztátokat a tiszta vonalvezetés és az egyszerű kezelhetőség teszi ideális megoldássá. A különleges biztonság és kényelem következtében a fürdőszoba lényeges elemeivé válnak.

sam_3Ezen felül sam a termékek sokaságát kínálja Önnek, melyek a beszerelést egyszerűsítik (szerelőelem az 5 pontos kádcsaptelephez) vagy kiteljesítik a fürdőszoba egységes, sam megjelenését (design mosdószifon és sarokszelep, króm szifontakaró üvegpolccal, stb).

sam a csaptelekhez illeszkedő kiegészítők vonzó választékát kínálja mind modern, mind klasszikus stílusban. Harmonikus és átgondolt megoldások az otthoni és közösségi  felhasználáshoz. Sajátosságok a sam 3000+hotel és sam universal szállodai program, a zuhanykosarak és a vendégfürdő-megoldások.

sam kozmetikai tükör

sam_5Világítással, vagy világítás nélkül. Optimális tükörkép a 2,5-szeres, az 5-szörös vagy a 7-szeres nagyításnál. Modern, mai divatos formák. Egy kis luxus a fürdőszobában.

Akadálymentesítés

sam_4A sam freeline sorozat figyelembe veszi az emberek sokféleségét, végigkíséri élettörténetüket és megoldásokat kínál. Még a mozgási szabadság ideiglenes korlátozottságára is ügyel a tervezés során.

A kiegészítőkhöz a falszerkezetnek megfelelő, biztonságos rögzítést kínálunk.

http://www.sam.de

SAM_6


Magyarországi képviselet:

JUNITIM STUDIO

Mihavetz Beatrix

+36/30-225-2565

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

www.junitim.hu

Módosítás dátuma: 2010. július 04. vasárnap, 07:39