Hirdetés


Hirdetés

A HAJDU ST tárolók STA-ra változtak PDF Nyomtatás E-mail

A HAJDU Zrt. napkollektorral és/vagy bármilyen kazánnal való felfűtésre alkalmas ST 200 literes és 300 literes tárolói megváltoztak. Rögtön szembetűnik a dizájnváltás, aminek köszönhetően a tároló megjelenése modernebb hatást kelt és sokkal elegánsabb. Az egyszínű fehér palást színes lett. Eddig ugyanis a tárolók fehér, porszórt acélköpennyel készültek, de mostantól a köpenyük műanyag, ami lehetővé teszi, hogy a palást szürke, a fedél fekete legyen. Fekete lett az oldalsó szerelvényfedél is és a dizájnja is jelentősen változott: íves lett a korábbi szögletes helyett.

hajdu_1

A piros műanyagkarimával jelölt melegvízcső felülről a készülék oldalára került, egyvonalban a hőcserélők csonkjaival. Hasonlóképpen a hőérzékelők csonkjai is, illetve ezekbe beszerelésre kerültek a tokcsövek is.

Az elektromos pótfűtések nem kerülnek gyárilag beszerelésre, opcionálisan választhatók. A teljesítmények nem változtak: felülre (középmagasságban) 3 kW egyfázisú, alulra 3x1,2 kW, illetve 3x1,6 kW választható. Ez utóbbiak háromfázisú kivitelek, amelyek egy fázisra is átköthetők. Szintén nem változtak a hőcserélők teljesítményei és áramlási ellenállásai sem.

hajdu_tablazat

Mivel az elektromos fűtések nem előre kerülnek beszerelésre, egyszerűsödött a típusválaszték. Az új tárolók típusa STA200 és STA300. Ezek „üres” tárolók, külső hőcserélővel való üzemeltetésre. A típusjelzés mögötti C és C2 jelzés egy- és kétcsőkígyós változatokra utal.

A 150 literes kivitelek változatlanok maradtak, így továbbra is ST150 és ST150C típusokon rendelhetők.


HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt.
4243 Téglás, külterület 135/9. hrsz.
T: (+36 52) 582 806
F: (+36 52) 384 606
www.hajdurt.hu

Módosítás dátuma: 2010. július 01. csütörtök, 09:29