Hirdetés


Hirdetés

42. Nemzetközi Gázipari Szakkiállítás és Konferencia PDF Nyomtatás E-mail
A 42. Nemzetközi Gázipari Szakkiállítás és Konferencia Közép-Kelet-Európa gáziparának vezető döntéshozóinak, befektetőinek és gyakorló szakembereinek találkozója.
gazkonf2010. szeptember 28-29. között a Magyar Gázipari Egyesülés a társ szakmai szervezetekkel közösen rendezi meg a 42. Nemzetközi Gázkonferenciát és Szakkiállítást Siófokon, a Hotel Azúrban.
A konferencia idei házigazdája a FŐGÁZ Zrt., a hazai piacon legnagyobb tapasztalattal rendelkező földgázszolgáltató. Szolgáltatásaik minőségét több mint másfél évszázados szolgáltatói, műszaki tapasztalatuk és folyamatos megújulási készségük szavatolja.
Ismerje meg Ön is személyesen az iparág érdekcsoportjait, a piac szereplőit, szerezzen információkat első kézből az energia-piac és -felhasználás szakértőitől.
Bízunk abban, hogy Ön is jó alkalomnak találja majd e rendezvényt az informálódásra, a tapasztalat- és véleménycserére, valamint a kapcsolatainak további építésére a mai dinamikusan változó gázpiacon.
Nagyon sok szeretettel várjuk Önt rendezvényünkön!
A Gázkonferencia lehetőséget biztosít Önnek, hogy személyesen tájékozódjon a gázipar helyzetéről, fejlődéséről, az aktuális információkról és újdonságokról.
A regisztráció megkezdődött, foglalja le helyét elsők között a Gázkonferencián - jelentős összeget takaríthat meg. Cégek és egyéb szervezetek csoportos részvételére egyedi csomagárat biztosítunk. Regisztráljon most!

A gázkonferencia az ön cége számára is a nyilvánosság lehetőségét teremti meg! Tudjon meg többet a szakkiállítási részvételről.

Módosítás dátuma: 2010. június 15. kedd, 17:28