Hirdetés


Hirdetés

A Hansgrohe hírei PDF Nyomtatás E-mail

A Hansgrohe PuraVidától a Comfort szettek akciós ajánlatáig.

Hansgrohe PuraVida – már fehér-krómban is

Tapasztalja meg az érzékiséget a fürdőszobában! Költői, letisztult és világos. Üde érzés, melyet naponta dédelgethetünk. A dizájn a kifinomult, tiszta ívekre és az elegáns felületekre koncentrál, ezáltal juttatva érvényre a finomságot. Ez egy technológiailag és funkcionálisan is innovatív termékcsalád, a csapteleptől a fejzuhanyig. Az új PuraVida termékcsalád tagjai a dizájn és a technológia terén a modern fürdőszoba megtestesítői.

HG_PuraVida

A magasított csaptelep fenséges légkört sugároz: elegáns és méltóságteljes, a víz a hozzá illő mosdóba folyik. A testkontúrt követő zuhany a legfinomabb élvezetet kínálja, az emberi test alakjának – speciálisan a vállak szélességének – figyelembe vételével van kialakítva. Ez teszi lehetővé, hogy a Hansgrohe AirPower technológiája által kialakított egyedi és dús zuhanyeső a teljes testet kényeztethesse.

5 év garancia

A Hansgrohe – mint gyártó – 5 évre terjesztette ki a jótállását a 2010. január 1. után megvásárolt termékekre.

Hansgrohe iBox ünnep

HG_iBox

A Hansgrohe vállalat egyik kulcsterméke, az iBox universal – falsík alatti szereléshez szükséges alaptest – 10 éves. A Hansgrohe Kft. egy akcióval vesz részt az ünneplésben, ahol nem csak az iBox érhető el most kedvező áron, hanem számos hozzá tartozó Hansgrohe termék is.

Az iBoxszal együtt ünnepelnek a következő termékek: Focus E2, Talis E2, Talis S/S2 és a Metris S kád-és zuhanycsaptelep, valamint két Ecostat S termosztát színkészlet is. További részletek itt és kereskedőinknél!

3 az 1-ben: az új Hansgrohe Comfort szettek

Minden egy csomagban. Megoldást biztosít mind zuhanyzós, mind kádas fürdőszobákba. A szett 3 részből áll: egy mosdó-, egy kád- vagy zuhanycsaptelep és egy rudas zuhanyszettből.

HG_Comfort

A Hansgrohe Comfort szetteket Németországban gyártják. Ez garantálja a tökéletes formai világot és funkcionalitást, a rendkívüli újításokat és a kiváló minőséget a dizájnban és a technológiában egyaránt - mindez biztosítja, hogy éveken át élvezhesse a Hansgrohe által gyártott termékeket.

Ötféle Comfort szett létezik, melyek a Focus E2 és a Talis S2 családokból tevődnek össze. További részletek itt és a kereskedőinknél!

Hansgrohe Kft.
1139 Budapest, Forgách u. 11-13.
Telefon: +36 1 236-9090
Fax: +36 1 236-9098
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
www.hansgrohe.hu
Módosítás dátuma: 2010. június 02. szerda, 14:15