Hirdetés


Hirdetés

Az Aereco berendezései hozzájárulnak az energiahatékonysághoz PDF Nyomtatás E-mail

Május elején, mintegy kétszáz szakmabeli részvételével ünnepelte létrejöttének tizedik évfordulóját az Aereco Légtechnika Kft. A francia alapítású társaság születésnapi rendezvényén több szakmai szervezet vezetője köszöntötte a céget.

A jubileumon Poroszlay István ügyvezető igazgató ünnepi beszédében kiemelte, hogy vállalkozásuk a sikeres kezdet után a válság időszakában is fejlődött. Matúz Géza, a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség elnöke méltatta ezt követően a társaság szemléletformáló tevékenységét, melyet a korszerű technológiák bevezetésében és elterjesztésében játszott.

ARK_3174_2

Gyárfás Attila a Magyar Épületgépészek Szövetsége nevében szólt, és kiemelte, hogy az Aereco berendezései nem egyszerűen energiatakarékosak, hanem energiahatékonyan, vagyis a komfortérzet megőrzésével együtt működnek kevesebb energia- és pénzbefektetéssel.

Végül Prohászka Rajmund, a – Magyar Építőanyagipari Szövetségbe integrálódott – MATA Ajtó-Ablak Egyesület elnöke szólt. Beszédéből a méltatás mellett a résztvevők megtudhatták, hogy a Komplex Épületenergetikai és Klímavédelmi (KÉK) program az új kormány kormányzati programjává vált.

Az eseményt a Budapesti Műszaki Egyetem és az Ybl Miklós Műszaki Főiskola képviselőin kívül lakásberuházó cégek, tervezőirodák, kivitelező cégek munkatársai, az Aereco kereskedelmi partnerei, illetve a szaksajtó képviselői is megtisztelték jelenlétükkel.

A hivatalos programot fogadás követte.

ARK_3197_2

ARK_3216_2

ARK_3219_2

ARK_3222_2

Módosítás dátuma: 2010. május 25. kedd, 14:07