Hirdetés


Hirdetés

Épületgépészeti kiállítás Komáromban PDF Nyomtatás E-mail

A 2002 óta működtetett, végleges helyét kereső Épületgépészeti Múzeum raktáron tárolt gyűjteményének bemutatására, a gyűjtemény gyarapítására adódott lehetőség.

A gyűjteményt a Komáromi Monostori Erődben, a Dunai Bástya ötszáz négyzetméteres, úgynevezett „betonos” bemutató termeiben fogják kiállítani májusban. Az ünnepélyes megnyitót 2010. május 7-én tartották.

egkiall_1

Feszt Ferenc Árpád épületgépész mérnök-tervező, élelmiszertechnológus, az Épületgépészeti Múzeum munkatársa kérdésünkre elmondta: „–Az eddigi gyűjtőmunkán, és a mostani kiállításon társadalmi munkában dolgozó múzeumi munkatársaimmal együtt mára szembesültünk avval, hogy nagy erőfeszítéssel tudjuk csak befejezni a kiállítást. Elsősorban azért, mert nem tudtuk eddig kellő hatékonysággal elérni, aktivizálni az épületgépész szakmának a „muzeális elkötelezettségű” képviselőit, művelőit, széles szakmai közönségét, és nem utolsósorban az adakozni még tudó mecénásait, annak ellenére, hogy a szaksajtó felkért képviselői eddig is segítségünkre voltak.”

egkiall_2

A szervező ezért közreműködői-adományozói felkéréssel fordul az érintett szövetségekhez, ipartestületekhez, cégekhez és szakemberekhez. Kéri, hogy vitrin adományozásával, esetleg berendezéssel járuljanak hozzá eddigi legnagyobb múzeumi kiállításuk sikeréhez! A mintegy 40x40x160cm-es üvegvitrin adományozása a zárható, helyi világítással ellátott tárló helyszínre szállításával, vagy 25 000 forint átutalásával történhet.

Feszt Ferenc Árpád telefonszáma: (20) 965 5046.

Részletes felkérés

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Feszt Ferenc Árpád 20/965-5046

Módosítás dátuma: 2010. június 04. péntek, 16:36