Hirdetés


Hirdetés

Előadássorozat a gőzfejlesztőkről, gyárlátogatás Krefeldben PDF Nyomtatás E-mail

A CERTUSS Magyarországon is fontosnak tartja, hogy a jövő tervezőivel, üzemeltetőivel megismertesse a gőzfejlesztők előnyös tulajdonságait, felhasználásuknak egyre szélesedő területeit.

Ezért áprilisban a Bepatek Kft. két mérnök szakembere, Rákos Csaba és Biberika János tartott előadást a Budapesti Műszaki Egyetem energetikai tanszékének diákjai számára, illetve a Debreceni Egyetem Műszaki karán, a harmadéves diákoknak. Az előadáson a diákok nagy érdeklődést mutattak, így a korábbi gyakorlat – amely szerint a gőzfejlesztők témaköre jóformán kikerült az energetikai oktatási tematikából – most megszakadni látszik. A BME tanulói a Bepatek Kft. bemutatótermében személyesen is megtekinthettek egy gőzfejlesztőt. A felsőoktatást célzó aktivitásnak további eleme a főiskolák aulájában elhelyezett CERTUSS-poszter, amely a berendezés működési elvét mutatja be.

A németországi CERTUSS a felnőtt szakemberekre gondolt, amikor április 27-28-án, a Bepatek Kft. jóvoltából 20 magyarországi szakembert látott vendégül a német CERTUSS krefeldi gyárában. A kétnapos, színes programokban bővelkedő utazás a szakemberek számára régóta ismert és elismert berendezésről tudott újat mutatni, így hasznos ismeretekkel és nem utolsósorban kellemes élményekkel tértek haza.

A CERTUSS berendezésekről a www.bepatek.hu oldalon tájékozódhat. Cikkek, érdekességek, esettanulmányok a www.iparihirek.hu portálon.

C_1

C_2

C_3

Módosítás dátuma: 2010. május 03. hétfő, 17:37