Hirdetés


Hirdetés

Hogyan alkalmazhatja még egyszerűbben a kondenzációs és szolártechnológiát? PDF Nyomtatás E-mail

Megjelent a „Termomax 2010” kiadvány

20Az elmúlt évek jelentős fejlődés ellenére a kondenzációs és szolár berendezések alkalmazásának aránya még mindig alacsony hazánkban. Ennek okait elemezve a Termomax fejlesztői arra a következtetésre jutottak, hogy egyszerűbb, könnyebben installálható és integrált berendezésekre van szüksége a piacnak.

A fenti fejlesztési irányelvek alapján készültek el a Termomax 2010-es újdonságai, amelyeket a Termomax új katalógusából lehet részletesen megismerni. Az ezévi újdonságok az alábbiak:

  • Termomax Inka kaszkád hőközpont – gyakorlatilag tervezés nélkül telepíthető 110–330 kW teljesítményű rendszer.
  • Termomax Solar állomás – drain-back rendszerű, kompakt szolár melegvízellátás családi házak számára.
  • Termomax Amica Condens Solar PAB – integrált kondenzációs és szolár megoldás, rendkívül kedvező áron. Elképesztő rugalmasság, mivel a dupla fűtőspirálos HMV-tárolóra a napkollektor mellett ráköthető bármilyen hőtermelő egység (pl. pellet- vagy vegyes tüzelésű kazán).
  • Termomax Inka Jubileum – a népszerű falikazán új generációja.
  • Hokozp

tmax_20Ha szeretné az újdonságokat részletesebben megismerni, rendelje meg a „Termomax 2010” kiadványt díjmentesen! Kérjük, hogy megrendelésüket a következő e-mail címre küldjék el: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Termomax Inka hőközpont

Megbízhatóan működő ipari kaszkádrendszerek telepítésének feltétele az alapos tervezés és a kivitelezés. Ha bármelyik lépésben akár egy kis hiba is történik (pl. rosszul megválasztott vagy beépített szerelvény), komoly működési zavarokkal kell számolnia az üzemeltetőnek.

Az üzemeltetési problémák megelőzése érdekében fejlesztettük ki a Termomax Inka hőközpontokat. A hőközpontok két vagy három darab, 55 kW-os kondenzációs kazánból állnak, amelyek egymáshoz illeszthetők, így maximum hatkazános rendszerek állíthatók össze. Ezzel a megoldással a szabályozható teljesítménytartomány 15–330 kW.

Az egységcsomag tartalmazza az összes szükséges biztonságtechnikai és szabályozástechnikai elemet, alkatrészt, ezért a tervezési igény minimális és a kivitelező munkája is nagyon egyszerű.
Módosítás dátuma: 2010. április 27. kedd, 17:31