Hirdetés


Hirdetés

REHAU Akadémia PDF Nyomtatás E-mail

ÉPÜLETGÉPÉSZETI SZAKMAI ELŐADÁSOK 2010

r_akad

REHAU szerelői előadás épületgépész szerelőknek
Az előadásainkon épületgépészeti rendszereink általános ismertetése mellett egy termékcsoportot mélyrehatóan bemutatunk, ezért kérjük ennek figyelembevételével jelentkezzenek. Az oktatás során a résztvevők a termékismertetők mellett bizonyítványt kapnak, mely alapján jogosultakká válnak a REHAU garanciabizonyítvány kiállítására, továbbá lehetőség van akciós szerszám vásárlására.


REHAU tervezői ismeretek – előadás gépésztervezőknek
Részletekre kiterjedő tervezői előadások REHAU napkollektor, hőszivattyú, felületfűtés és -hűtés, valamint a RAUTITAN univerzális csővezeték témákban.


WINWATT és CHM_BAU épületgépészeti programcsomagok ismertetése – előadó: Baumann Mihály
A résztvevők külön számítógépen, irányítás mellett, közösen dolgozzák ki a mintapéldákat. Menetközben a REHAU épületgépészeti rendszereiről hallhatnak ismertetőt. A tanfolyamon résztvevő Mérnök Kamarai tagok 1/2 kreditpontot kapnak.


Az előadások helye és időtartama: REHAU Kft. (2051 Biatorbágy, Rozália park 9.) mindig 10:00-től 16:00-ig.
Jelentkezés: a részletes időpontokat is tartalmazó prospektusunk hátoldalán található válaszfaxon, a www.rehau.hu internetcímen, vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.

Módosítás dátuma: 2010. április 07. szerda, 15:02