Hirdetés


Hirdetés

Az Építők Napja MÉGSZ-tag kitüntetettje: Füredi Ferenc PDF Nyomtatás E-mail

Szakmai pályafutása elismeréseként Füredi Ferenc, a Magyar Épületgépészek Szövetségének tagja június 7-én, Budapesten, az Építők Napja alkalmából Nemzetgazdasági Minisztériumi elismerésben részesült.

A rendezvény fővédnöke Dr. Pintér Sándor belügyminiszter volt, a díjakat átadta és ünnepi beszédet tartott Dr. Szaló Péter, a BM területrendezési és építésügyi helyettes államtitkár, valamint a kormányzat képviselői, továbbá a közreműködő szervezetek elnökei.

Az Építők Napjának szervezői (többek között): az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ), az Építéstudományi Egyesület (ÉTE), a Magyar Építész Kamara (MÉK), a Magyar Mérnök Kamara (MMK), és a Magyar Építőanyagipari Szövetség (MÉASZ).

Füredi Ferencet, a szekszárdi székhelyű FÜRMAN Kft. ügyvezetőjét, a Magyar Épületgépészek Szövetségének 20 éve aktív és hasznos tagját, a Felügyelő Bizottság elnökét a MÉGSZ mint a MÉASZ (Magyar Építőanyagipari Szövetség) tagszervezete terjesztette fel erre a díjra, az alábbi indoklással:

Füredi Ferenc okl. épületgépész mérnök pályája során folyamatosan fejlesztette szakmai tudását, újabb és újabb képesítéseket és jogosultságokat szerzett, jelentős és felelősségteljes munkaköröket látott és lát el mai napig is. Alkalmazottként és vállalkozóként is értékes, megbecsült személyisége tudott lenni az építőiparnak és az épületgépészetnek.

Oklevél 

Szívből gratulálunk Füredi Ferencnek! 

 

Módosítás dátuma: 2013. július 08. hétfő, 17:52