Hirdetés


Hirdetés

Napenergia és megújuló energia konferenciák novemberben! PDF Nyomtatás E-mail

A MÉGSZ idén ősszel is megrendezi Budapesten tematikus (kiállítással is egybekötött) konferenciáit napenergia-hasznosítás (nov. 8.) és megújuló energia (nov. 21.) tárgykörben. Kreditpontos rendezvényeinkről a későbbiek folyamán meghívót küldünk és a konferenciaprogramokról részletes tájékoztatást adunk honlapunkon!

 

fejlec_napenergia

III. Napenergia-hasznosítás az épületgépészetben - konferencia és kiállítás


Idén rendezi meg 3. alkalommal a MÉGSZ a termikus napenergia-hasznosításban érdekelt épületgépészek magas színvonalú konferenciáját és kiállítását Budapesten. Az egész napos program a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium munkatársának tájékoztatójával kezdődik, majd szigorúan cégsemleges, szakmai előadásokat tartanak a téma jeles képviselői. A rendezvény ideje alatt, kiállítás keretében a napenergiában érdekelt cégek standjai tekinthetők meg.

Időpont: 2012. november 8. 9-17 óráig

Helyszín: Budapest, Lurdy Ház

Ha szeretne cégével kiállítóként bemutatkozni a szakmai napon, érdeklődjön Sőbér Líviánál telefonon (30/866-7885) vagy e-mailben ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ).

 

 

fejlec_megujulo

II. Megújuló Energia Szakmai Nap

Tavaly több mint 250 látogatója volt a Megújuló Energia Szakmai Napnak, ezért célkitűzésünk idén is egy kiváló látogatottságú, színvonalas tematikus szakmai nap megvalósítása. Az egész napos programon előadások és kiállítás keretében jutnak információhoz az érdeklődők hőszivattyúk, biomassza-tüzelés, napkollektorok, napelemek, kombinált rendszerek, lakossági, kommunális és ipari rendszerek témakörében.

Időpont: 2012. november 21. 9-17 óráig

Helyszín: Budapest, Lurdy Ház

További részletekért kattintson ide!

Ha szeretne cégével kiállítóként bemutatkozni a szakmai napon, érdeklődjön Hrabovszki Adriennél telefonon (30/820-5609) vagy emailben ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. )

 

Módosítás dátuma: 2012. október 25. csütörtök, 11:57