Hirdetés


Hirdetés

Épületgépészek napenergiás egyesülete alakult PDF Nyomtatás E-mail

Megalakult a Magyar Épületgépészek Napenergia Szövetsége (MÉGNAP) szeptember 2-án, Balatonkenesén, a MÉGSZ szakmai közéleti napjának zárásaként.

mgnap_ls

Az alakuló ülés első napirendjeként a kezdeményezők egyike, Varga Pál indokolta az egyesület alapításának szükségességét. Szerinte a Magyar Épületgépészek Szövetsége Napenergia Tagozatának utódaként létrejövő egyesület a kormányzattal és hivatalokkal folytatott tárgyalásokon hatékonyabban tud fellépni a napenergia-hasznosítással foglalkozó épületgépészek nevében és reménye szerint jelentős tagsággal és szervezettséggel is fog működni.

mgnap_szavazs

A jelenlévő 27 vállalkozó elfogadta az egyesület alapszabályát, amelynek fontos pontja, hogy a MÉGNAP önállóan, de ugyanakkor a Magyar Épületgépészek Szövetsége tagegyesületeként fog működni annak érdekében, hogy az együttműködésben rejlő előnyök minél jobban érvényesüljenek. Az egyesületbe 2011-ben belépőket az alapító tagok között fogják nyilvántartani.

vargapali

Az egyesület elnöke Varga Pál, az elnökség tagjai Beleznay Nándor, Kárpáti Gábor, Urbancsok Attila, Varga Attila és Moumoulidis Ioannis lett. A MÉGNAP a bírósági bejegyzés után kezdheti el a formális működést.

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 08. csütörtök, 12:35