Hirdetés


Hirdetés

Golyán László elnökségi tag a Magyar Építőanyagipari Szövetségben PDF Nyomtatás E-mail

Június 28-án tartotta tisztújító közgyűlését a Magyar Építőanyagipari Szövetség (MÉASZ) Budapesten, amelyen Golyán Lászlót, a Magyar Épületgépészek Szövetsége (MÉGSZ) elnökét is megválasztották az elnökség tagjának.

DSCF3256web


A MÉASZ új elnöke ismét Széman György lett, aki megválasztása után elmondta: a MÉASZ-ra a kormányzattal folytatott kommunikációban és szakértői munkában továbbra is sok feladat vár, amelyhez ezután is szükség lesz a korábbi években tapasztalt lendületes és magas színvonalú munkára.

A MÉGSZ elsősorban saját tagozata, a Gyártói és Márkaképviselői Tagozat szempontjait és érdekeit akarja menedzselni – kiemelt tekintettel az építőipari konjunktúra beindítására –, ezek azonban sokszor egybeesnek az épületgépészeti tervező és szerelő vállalkozások érdekeivel. Szakmai értelemben a fő kapcsolódási pont az épületenergetika, aminek elemei az épületgépészeti berendezések, vagyis a gyártók által forgalmazott termékek, valamint a tervezés és a kivitelezés. Az elnök munkáját Gyárfás Attila elnöki tanácsadó és budapesti elnök valamint Bozsó Béla ügyvezető fogja segíteni, úgy, hogy a gyártói tagozat elnökségével is folyamatosan fognak konzultálni. Hamarosan újjáalakulnak a MÉASZ munkacsoportjai, ezek többségének munkájába is be fog kapcsolódni a MÉGSZ.

Módosítás dátuma: 2011. július 07. csütörtök, 10:27