Hirdetés


Hirdetés

Vitorlásverseny épületgépészeknek PDF Nyomtatás E-mail

VI. Közmű és Épületgépész Kupa!

rajt

Idén szeptember 2-4 között rendezi meg a VI. Közmű és Épületgépész Kupa vitorlásversenyt a Lellei Vitorlás Egylet és a Magyar Épületgépészek Szövetsége Balatonkenesén a Balatonfői Yacht Clubból indítva a hajókat.

A hagyományokhoz híven gazdag verseny-, szabadidős és társasági programmal készülnek a szervezők, szombaton túraverseny lesz, vasárnap pályafutamon vesznek részt a versenyzők.  

Várjuk az épületgépész kollégákat versenyezni, szurkolni, szórakozni, kikapcsolódni! Kérésre hajókat bérlünk és legénységet szervezünk. Az épületgépészek hajói az épületgépész különdíjakért is versenyeznek.

A részletes program:

szeptember 2. péntek

  • 9:30-tól egész nap: A Magyar Épületgépészek Szövetsége szakmai közéleti fóruma
  • 14:00-tól: Nevezés, regisztráció a nagyhajós versenyre
  • 20:00 Vacsora

Szeptember 3. szombat

  • 08:00 Nevezés, regisztráció a nagyhajós versenyre
  • 09:30 Kormányos értekezlet
  • 10:15 Kihajózás
  • 11:00 Vitorlásverseny rajt
  • 17:30 Eredményhirdetés, vacsora, móló party

Szeptember 4. vasárnap

  • 10:00 Kormányos értekezlet
  • 11:00 Vitorlásverseny rajt (pályaverseny)

 

A verseny helye: Balatonkenese, Balatonfői Yacht Club. A kupa az épületgépész, a víz, gáz, villamos és hulladékhasznosítási szektorban tevékenykedő vállalkozások csapatai számára kiírt vitorlás verseny. A versenyre cégek csapatai nevezhetnek, a társasághoz való kötődésük igazolása mellett.

Versenyszabályok: Nemzetközi Vitorlás Versenyszabályok 2009-2012 Az MVSZ 2010. évi Általános Versenyutasítása és Rendelkezései, az osztályelőírások és a jelen versenykiírás.

A résztvevő hajóosztályok: Egytestű hajók, Ys számuk alapján Ys I. Ys II. Ys III. osztályba sorolva. A többtestű hajók - 5 vagy annál több induló esetén - saját értékelési rendszerükben.

A nevezés helye: Az LVE versenyirodája. Nevezést csak a kiíráshoz mellékelt nevezési lapon fogadunk el, mely másolható, sokszorosítható, a www.kozmukupa.hu honlapról letölthető. Legkésőbb 2011. szeptember 2. 20 óra. A nevezés leadható a 72/213 480-as faxon és e-mailben a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre valamint a www.kozmukupa.hu honlapon.

Nevezési díj: A hajónkénti 20.000 Ft + ÁFA (25.000 Ft) és a személyenkénti 4.400 Ft + ÁFA (5.500 Ft) az összeg tartalmazza az MVSZ-nek fizetendő sportszolgáltatási díjat.

Verseny-infóvonal: 20/567 14 50

MÉGSZ-infóvonal: 30/866 78 85, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Értékelés: Yardstick I. II. III. osztályok az egytestű hajók számára. Többtestű hajók saját rendszerükben.  

Díjazás: Yardstick osztályonként az első három helyezett, valamint különdíjak.

Díjkiosztó: a túraversenyre szeptember 4-én este a móló parti előtt, a pályaversenyre a www.kozmukupa.hu oldalon.

Módosítás dátuma: 2011. augusztus 30. kedd, 14:20