Hirdetés


Hirdetés

Megújult a Yorkshire Fittings magyarországi honlapja PDF Nyomtatás E-mail

Az egységes arculat jegyében 2010-ben megújult a Yorkshire Fittings Gyártó Kft. (YF) honlapja. Letisztult kezelőfelületen, átlátható, logikusan felépített menürendszerben szörfölhet a látogató.

ysfA kereső szűrője ideális mind a profi felhasználóknak, mind az először az oldalra látogatóknak. Így az is könnyen megtalálja a számára fontos Yorkshire-termékekkel, műszaki leírásokkal és szolgáltatásokkal kapcsolatos információkat, aki a YF termékkatalógusából már jól ismert termékkód alapján kíván eligazodni, valamint az is, aki csupán megoldást keres házának fűtési és hűtési rendszerének tervezéséhez, építéséhez, felújításához, vagy csupán csak az új rézfittinges technológiákkal akar megismerkedni (újdonságok menü).

A Yorkshire Fittings termékek széles választéka az ország számos pontján megtalálható. Az értékesítés menüpont abban nyújt segítséget, hogy bárki könnyen kiválaszthassa a hozzá legközelebbi kereskedést. Itt a YF nagykereskedői hálózatába tartozó áruházak neve, címe telefon- és faxszáma, valamint közvetlen e-mail-elérhetősége is megtalálható.

Az oktatás címszó alatt a szakemberek a YF által szervezett, illetve társszervezésében megrendezendő legaktuálisabb programokról tájékozódhatnak. Azért, hogy kedvezzünk a tárgykörben érdeklődőknek, valamint a sajtó munkatársainak, rengeteg hasznos és érdekes információs anyagot helyeztünk (és helyezünk) el folyamatosan az oldalon. Például: cég- és testvércég-információkat, sajtóanyagokat, termékkörökre bontott termékkatalógusunkat. És nem utolsó sorban saját időszaki kiadványunkat is olvashatják mindazok, akik nyomtatott formában egyszer már találkoztak vele, de szeretnék újból átnézni, valamint azok is, akik valamilyen okból nem jutottak hozzá egy-egy lapszámhoz.

Nagy Gusztáv kereskedelmi vezető

www.yorkshirefittings.hu

Módosítás dátuma: 2010. február 03. szerda, 19:21