Hirdetés


Hirdetés

KONTROLL-rendszerek épületgépészeti költségvetéskészítésre is PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelettel meghívjuk az építési közbeszerzési kiírásoknál kötelező elektronikus tervezői és ajánlati költségvetés készítésre alkalmas KONTROLL rendszerünkkel foglalkozó, ingyenes bemutatóra, konzultációra.

Rendszerünk a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium www.nfgm.gov.hu oldalán érhető el.

2010. február 16. kedd, Európa Congress Center Róma terem (Budapest II., Pálos u. 2. - A Budakeszi útról a Rege Szállónál nyíló utca, ingyenes mélygarázs, a Moszkva térről induló 22-es buszról a Dénes utcai megállónál kell leszállni.)

Ha Ön tervező, sziveskedjen letölteni, telepíteni, kipróbálni KönyvCalc és/vagy HunKalk ingyenes közbeszerzési tervezői, költségvetés készítésére is alkalmas programunkat. Mindkét programunkban részletes dokumentációt talál oktatóvideókkal. Amennyiben valamely terméket, szerkezetet nem talál az adattárban, sziveskedjen a gyártó figyelmét erre felhívni. Tervezők által kidolgozott tételcsoportokat Excel formátumban adattárosításra befogadunk: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Ha Ön kivitelező vagy fővállalkozó, szíveskedjen letölteni, telepíteni, kipróbálni KönyvCalc és/vagy HunKalk - közbeszerzési ajánlati költségvetés készítésére is alkalmas - programunk (árazás + főösszesítő) demo verzióját, majd megvásárolni a megfelelőt. Megrendelőlap: mindkét programhoz részletes dokumentáció tartozik oktatóvideókkal. Amennyiben valamely terméket, szerkezetet nem talál az adattárban, szíveskedjen a gyártó figyelmét erre felhívni. Kivitelezők által kidolgozott tételcsoportokat Excel formátumban adattárosításra befogadunk: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Ha Ön pályázatkiiró (önkormányzat, vagy tanácsadó stb.), akkor sziveskedjen a mellékelt kbz-formátumú ajánlati költségvetést saját számítógépére lementeni, majd kipróbálni ingyenes internetes közbeszerzési ajánlatokról költségszakértői szakvéleményt készitő programunkat.

Ha Ön gyártó, importőr, nagykereskedő,és termékválasztéka még nincs a Kontroll adattárban, akkor szíveskedjen az adattárba való bekerülést az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen megrendelni, ugyanis az adattárban nem tárolt tételek közbeszerzési kiírásakor, a KBT.86-ik paragrafusa alapján indoklást kell adniuk az irreálisan alacsony ár vizsgálatához.

A bemutató+konzultáció 4 időpontban kezdődik, Ön és kollégái bármelyik időpontra érkezhetnek, előzetesen nem kell jelentkezniük.


9:00 közbeszerzési tervezői és ajánlati költségvetés készítés, közbeszerzési adattár bővítés, irreálisan alacsony ár vizsgálata
9:15 KönyvCalc ingyenes közbeszerzési tervezői és fizetős ajánlati költségvetési program bemutató
9:30 HunKalk ingyenes közbeszerzési tervezői és fizetős ajánlati költségvetési program bemutató
9:45 konzultáció (1 órás)
11:00 közbeszerzési tervezői és ajánlati költségvetés készítés, közbeszerzési adattár bővítés, irreálisan alacsony ár vizsgálata
11:15 KönyvCalc ingyenes közbeszerzési tervezői és fizetős ajánlati költségvetési program bemutató
11:30 HunKalk ingyenes közbeszerzési tervezői és fizetős ajánlati költségvetési program bemutató
11:45 konzultáció (1 órás)
13:00 közbeszerzési tervezői és ajánlati költségvetés készítés, közbeszerzési adattár bővítés, irreálisan alacsony ár vizsgálata
13:15 KönyvCalc ingyenes közbeszerzési tervezői és fizetős ajánlati költségvetési program bemutató
13:30 HunKalk ingyenes közbeszerzési tervezői és fizetős ajánlati költségvetési program bemutató
13:45 konzultáció (1 órás)
15:00 közbeszerzési tervezői és ajánlati költségvetés készítés, közbeszerzési adattár bővítés, irreálisan alacsony ár vizsgálata
15:15 KönyvCalc ingyenes közbeszerzési tervezői és fizetős ajánlati költségvetési program bemutató
15:30 HunKalk ingyenes közbeszerzési tervezői és fizetős ajánlati költségvetési program bemutató
15:45 konzultáció (1 órás)


Felhivjuk szives figyelmüket arra, hogy a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) weboldalán található Építési Normagyűjtemény kizárólag EMVA támogatással épülő istállók és mezőgazdasági épületek költségvetéseinél kötelező, maximált áras egységárgyűjtemény.

A Kontroll Kft. által forgalmazott programok nemcsak közbeszerzési, hanem piaci magas- és mélyépítési, épületgépészeti és épületvillamossági költségvetések készítésére is alkalmasak. 1200 gyártó, nagykereskedő közül 400 hajlandó előzetes műszaki információt adni az adattárba, a többség csak konkrét megrendelésre ad információt, ezért kérjük a tervezőket, kivitelezőket, hogy az általuk ismert gyártók figyelmét hívják fel az adattárba való bekerülésre. Programstart-al inditható on-line tervezői programjaink direkt leegyszerűsített programok, 2-3 óra alatt megtanulhatók, de javasoljuk az ekvivalens Windows-ra letölthető tervezői programok használatát.

Üdvözlettel : Kontroll Építőipari Műszaki Költségszakértő Kft.