Hirdetés


Hirdetés

Új, fagymentes kültéri falicsappal bővült a Honeywell termékkínálata! PDF Nyomtatás E-mail

A Honeywell 2010. február 1-től új típussal bővítette – már korábban bevált és bizonyított – Alwa Frost márkájú, fagymentes kültéri falicsapjainak kínálatát.

honeywell_falicsapEnnek megfelelően a termékcsalád tagjai: V4770X0015, V4780X0015, V4710X0015 (új). A fagymentes Honeywell kültéri falicsapok használatát ott javasoljuk, ahol a szükséges mennyiségű használati vizet az év minden szakában, az elfagyástól és az avatatlan használattól védetten szeretnék biztosítani.

Az AlwaFrost fagymentes falicsapok beépítési mérete 130–800 milliméter között szabadon állítható (termékenként változó), és minden hagyományos falszerkezetben alkalmazhatóak.

Az a beépített visszacsapó-szeleppel ellátott elzárószelepet az épület belső falán, vagyis fagymentes helyen helyezzük el. Az épület külső falára tervezett külső szerelvényrész tartalmazza a légbeszívó szelepet, a kifolyónyílást és a kézi kereket.

Vízvételhez a felhasználónak egyszerűen el kell fordítania a külső felületen lévő kézi kereket, mely nyitja a fagymentes belső szelepet, szabaddá téve az utat a víznek a kifolyócső felé. Amikor a kézikereket zárt állapotba forgatjuk, akkor a falicsap csővezetéke automatikusan leürül, minden alkalommal tökéletesen fagymentessé téve a szerelvényt.

Az AlwaFrost csapok tökéletes biztonsággal használhatók középületeknél is, mely esetben javasolt kulcsos zárral ellátott, kézi kerekes változatot beépíteni. Minden, a vízzel érintkező belső rész korrózióálló vörösöntvényből vagy magas minőségű műanyagból készül. A csap külső felülete exkluzív megjelenésű krómbevonatot kapott.

Részletes tájékoztatónk


Honeywell Szabályozástechnikai Kft.
1139 Budapest, Petneházy u. 2-4.
Telefon: (1) 451 4300 Fax: (1) 451 4343
Termékeink megvásárolhatók kereskedő partnereinknél.
Bővebb információ weboldalunkon.

Módosítás dátuma: 2010. február 03. szerda, 18:57