Hirdetés


Hirdetés

Megalakult a BDR Thermea Csoport! PDF Nyomtatás E-mail

A Remeha B.V. folytatja a cégcsoport bővítését: a De Dietrich 2004-ben történő felvásárlása után, a Remeha Csoport többségi tulajdonával, 2009 novemberében megalakult a BDR Thermea Csoport.

bdr_thermeaAz új cégcsoportban a DeDietrich Remeha és a Baxi Csoportok egyesítik erőiket, ami által a BDR Thermea Csoport a harmadik legnagyobb vállalattá válik Európa fűtéstechnikai termékgyártóinak sorában. A két csoport egymást kiegészítő földrajzi lefedettsége vezető helyet biztosít az új vállalatnak Nyugat-Európa minden országában, valamint erős pozíciót jelent Kelet-Európa, Törökország, Oroszország, Észak-Amerika és Kína növekvő piacain. Az egyesített cég 6400 alkalmazottat foglalkoztat és proforma bevétele 1800 millió € lenne, 225 millió € fölötti EBITDA eredménnyel.

Rob van Banning, az új cégcsoport és a De Dietrich Remeha Csoport korábbi vezérigazgatója szerint „…a különböző földrajzi lefedettség által képviselt erő és vállalati kultúra miatt a kombináció olyan új csoportot hoz létre, amely valóban az elsők közt van Európa fűtéstechnikai piacán és további lehetőségei vannak egyéb területeken. Költséghatékonyság érhető el a legfejlettebb technológiai platformok bevezetésével, a beszerzés optimalizálásával, és hatékony szervezeti működéssel, amelyek mindkét vállalat ügyfeleit és alkalmazottait segítik.

Ez a lépés jelentős mérföldkő a De Dietrich Remeha Csoport 8 éves növekedési stratégiájának megvalósulásában.”

Módosítás dátuma: 2010. február 09. kedd, 17:08