Hirdetés


Hirdetés

SANHA®-Press idomok a gyors és minőségi szerelésért PDF Nyomtatás E-mail

Egyre gyorsabban kell végeznie a víz-, gáz-, fűtés-, szolár szereléssel, de nem akar lemondani a minőségről? Szerelje rendszereit SANHA®-Press idomokkal!

Gyors, egyszerű szerelés – a régi szerszámmal cut_1

Szerelésük gyors és egyszerű, csak egy présszerszám szükséges hozzá. A SANHA®-Press idomok minden gyakori, M-MM típusú fémcsatlakozásokhoz alkalmazott préspofával és szerszámmal préselhetőek (Rothenberger, Geberit, Viega, Yorkshire), így nincs szükség újabb présszerszámra.

Széles termékpaletta

Mindegy, hogy ivóvíz-, fűtés-, gáz-, szolár-, olaj-, vagy sűrített levegős rendszert szerel, a SANHA®-Press mindenre kiváló megoldást nyújt. A termékpaletta 12-től 108 mm belső átmérőig terjed, ami mind az ipari, mind pedig a lakossági igényeket kielégíti.

Biztonságos kialakítás

Szögletes kialakításuk miatt, a SANHA®-Press idomok ellenállóak - még különösen nagy nyomás ingadozás esetén is.

  • 8-szögletű: 12-35 mm belső átmérőig
  • 9-szögletű: 42-54 mm belső átmérőig
  • Citrom-alakú: 64-108 mm-ig

cut_2

Emellett az idomokat úgy alakították ki, hogy látható csöpögéssel jelzik a szereléskor felmerülő hibákat, így a hiba könnyen látható és kijavítható.

30 év garancia!

Minden SANHA®-Press présfitting gyártási hibáira 30 év garanciát vállal a SANHA®, amennyiben más gyártók tanúsított csőrendszereivel és a SANHA® által kiadott szerelési útmutatónak megfelelően szerelték be.

Minőségi tanúsítványok

SANHA®-Press 50 éves tapasztalattal és innovációval, számos nemzetközi minőségi tanúsítvánnyal (WRAS/WRc, Advantica, British Gas), valamint Magyarországon érvényes ÉMI engedéllyel is rendelkezik.

               Próbálja ki Ön is, még ma!

                        Cu-Technik Kft. – a réz szakértője

  • Ingyenes szaktanácsadás és termékbemutató előre egyeztetett időpontban, csoportoknak is!
  • Listaárunkból 5% kedvezményt adunk a termékpalettánkon szereplő SANHA®-Press idomokból minden 2010. februárban leadott megrendelés esetén.
  • Amennyiben a rézcsövet is nálunk vásárolják a szereléshez, listaárunkból 10% kedvezményt adunk a SANHA®-Press idomokból minden 2010. februárban leadott megrendelés esetén.
  • Fenti akciónk más akciókkal, kedvezményekkel nem vonható össze.

 

Érdeklődni lehet:

Cu-Technik Kft.

Koszonics István: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

telefon/fax: (1) 339-5007

 
Módosítás dátuma: 2010. február 04. csütörtök, 09:32