Hirdetés


Hirdetés

A Cu-Techniknél még tartanak az ünnepek! PDF Nyomtatás E-mail

Nálunk még mindig tartanak az ünnepek! Január hónapban 100fm feletti, bármely átmérőjű rézcső vásárlása esetén a szereléshez szükséges forraszanyagot nagykereskedelmi áron adjuk és még egy profi szerszámot is adunk ajándékba!

Cégünk fő profilja minőségi vörösréz csövek, forrasztható és menetes idomok kis- és nagykereskedelmi forgalmazása az épületgépészet (víz-, gáz-, fűtés- és klímatechnika) részére. Termékeinkből a teljes méretpalettát forgalmazzuk (6 mm-től 108 mm-ig), hogy vevőkörünk igényeit széleskörűen ki tudjuk elégíteni.

CuT

A réz mellett szénacél és ötrétegű polipropilén csövek és idomok, csőszigetelő anyagok, segéd- és egyéb szerelési anyagok, szerszámok forgalmazásával is foglalkozunk, hogy vásárlóink az épületgépészeti szereléshez mindent egy helyen megtaláljanak nálunk. Emellett ingyenes szaktanácsadással, ingyenes termék- és szerelési bemutatókkal, valamint szerszámkölcsönzéssel és termékeink házhozszállításával is állunk vásárlóink rendelkezésére.

Akciónk részletei

  • Az akció a 2010. január 3-tól 2010. január 31-ig, vagy a készlet erejéig tart.
  • Az akcióban résztvevő rézcsövek német gyártmányúak és ÉMI-engedéllyel rendelkeznek.
  • Az akció ideje alatt a 100 fm rézcső vásárlását listaáron, egyszeri vásárlással vagy részletekben is lehet teljesíteni.  Utóbbi esetben az ajándékot akkor adjuk, amikor a vásárlások átlépik a 100 fm-t.
  • A résztvevők többször is jogosultak részt venni az akcióban, amennyiben rézcsővásárlásuk többször is átlépi a 100 fm-t!
  • Választható profi szerszámok az akció ideje alatt:

               Rothenberger piezós forrasztólámpa

               Rothenberger 12” vízpumpafogó

               VIRAX rézcsővágó 6-tól 35 mm-ig

  • Az akció más akciókkal, kedvezményekkel nem vonható össze!

 


További információkkal, akciókkal a következő elérhetőségeken állunk rendelkezésükre:

Cu-Technik Kft.

Telefon: 359-5883 · Fax: 339-5007

email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. · web: www.cu-technik.hu

Módosítás dátuma: 2010. január 12. kedd, 16:10