Hirdetés


Hirdetés

"Jubileum"-kazánok a húszéves Termomaxtól PDF Nyomtatás E-mail

A Termomax Kft. 2010-ben ünnepli megalakulásának, működésének huszadik évfordulóját. Ezen jubileumi alkalomból cégünk meghív minden érdeklődőt egy egész éves ünneplésre. Az évforduló alkalmából teljesen megújult, „Jubileum” márkajelzésű termékcsaláddal köszöntjük ügyfeleinket, partnereinket.

termomax_bannerEz a kiemelt megnevezés az eddig is magas műszaki tartalmú készülékeink továbbfejlesztését, egy még magasabb szintre való emelését jelenti. Vállalatunk elkötelezett híve a hatékony energiafelhasználásnak és környezetünk védelmének. Ennek érdekében termékeinkben egyedülálló innovatív műszaki megoldásokat alkalmazunk. Az új Termomax Inka „Jubileum kondenzációs készülékeink teljesítik a legszigorúbb biztonságtechnikai és környezetvédelmi előírásokat.

Új termékeink bemutatását 2010 februárjától folyamatosan biztosítjuk az érdeklődők számára, Termomax Akadémia és Termomax Mesterkurzus elnevezésű rendezvényeinken. Kérjük, kísérjék figyelemmel honlapunkat a www.termomax.hu és a www.kondenzacioskazanok.hu címeken, ahol regisztrációt követően, személyes egyeztetés alapján meghívjuk az egész napos, kreditponttal jutalmazott gyárlátogatásra. A honlapunkról minden szükséges műszaki információ, dokumentáció beszerezhető. Várjuk tisztelettel a kedves érdeklődőket!

Üdvözlettel: a Termomax Kft.