Hirdetés


Hirdetés

Épületgépész Tervezői Konferencia 2016 PDF Nyomtatás E-mail

A Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozata 2016 évben első alkalommal rendezi meg az Épületgépészeti Tervezői Konferenciát, amellyel a tervezői szakterületen tevékenykedők szakmai továbbképzését szándékozik segíteni. A rendezvény az éves kötelező szakmai továbbképzési program része, ezért várják minél több kolléga részvételét.

A konferencián tervezői előadások keretében az elmúlt évek és a jelenleg folyó jelentős beruházások épületgépészeti tervei kerülnek bemutatásra. Az előadásokat a tervekben szereplő berendezéseket, installációs elemeket gyártó és forgalmazó, valamint a kivitelező és az üzemeltető vállalkozások szakmai bemutatkozása egészíti ki.

A rendezvény lehetőséget biztosít a szakma szereplőinek, tervezőknek, gyártóknak, forgalmazóknak, kivitelező és üzemeltető vállalkozásoknak kötetlen szakmai konzultációra is.

A konferencia alkalmával kerül kiírásra az MMK ÉgT 2016. évi Épületgépész tervpályázata, amelyre várják a tervező kollégák jelentkezést. A nyertes pályaművek a rendezvényen kerülnek bemutatásra.

A rendezvény időpontja: 2016. szeptember 16. 9.00 óra

A helyszínről és a tervezői pályázat részleteiről a későbbiekben adunk tájékoztatást.